2777
2789
عنوان

زیاد بودن آب دور جنین در هفته سی و ششم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
تاثیر داشت مخصوصا روی هوش جنین ؟

بچه منظورته 

نمیدونم عزیزم حالا فعلا کوچیکه 

در مورد مولتی بگم بیشتر روی وزن و بدن مادر موثر هست که جون داشته باشه برا زایمان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
سلام خاهرم رو چرابستری کردن اخراین ماه زایمانشه. عفونت ادراری گرفته الان سه روزه بستریه

خدا سلامتی بده 

خوب بستری،کردن بابت عفونت 

باردار هست نمیشه هر دارویی بدن 

سرم میزنن برا دفع عفونت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه منظورته نمیدونم عزیزم حالا فعلا کوچیکه در مورد مولتی بگم بیشتر روی وزن و بدن مادر موثر هست که جو ...

من وزنم بالاست نزدیک ۹۷ کیلو 

همش چربی دور شکم 

ازترسم هیچی نمی‌خورم حتی مولتی

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من وزنم بالاست نزدیک ۹۷ کیلو همش چربی دور شکم ازترسم هیچی نمی‌خورم حتی مولتی

الهی عزیزم خیلی سخته 

دکتر تغذیه توی،بارداری برو حتما 

خود دکتر زنان یا بهداشت معرفی میکنه 

مراقب قند ت باش بالا نره فقط 

پس مولتی ویتامین نخور دیگه اصلا 

البته یه مولتی هست وزن رو بالا نمیبره 

مزه قهوه و نسکافه میده 

الان اسمش یادم نی

الهی عزیزم خیلی سخته دکتر تغذیه توی،بارداری برو حتما خود دکتر زنان یا بهداشت معرفی میکنه مراقب قند ت ...

توکل ب خدا 

خیلی برام دعا کن 

ممنون ازراهنماییت عزیزم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

توکل ب خدا خیلی برام دعا کن ممنون ازراهنماییت عزیزم

🥰💕