2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسمم زهرا حاجتم امضام برام دعادکن لطفا حاجت روا باشی ان شاءالله 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

اسی مشکل من صبا نزدیک اذانه هرر شب واقعا هرررشب نزدیک اذان صبح تو خاب خیلی اذیت میشم تو خاب میدونم ک نزدیک اذانه ومیخام بیدار شم ولی خیلی عذاب میکشم نمیدونم چجوری بگم انگار یه نیرویی مانعم میشه میخام بیدار بشم نمیتونم ببین بختک نیس چون بختک سنگینی حس میکنی ولی این کلا مانع بیدار شدنم میشه نه اینکه چیزی ببینم ها چیزی نیستش ولی یه نیرویی چسبیده بهم نمیتونم بیدار شم هرچقدم تو خاب بسم الله بگم اسم امام علی بگم ایه کرسی بخونم تمومی نداره پنج ده دقیقه تو اون حالت سنگینی میمونم بعدا بیدار میشم میبینم دیگ اذان گفته تموم شده میرم نماز میخونم همین امشب میخاستم بیدار شم میدونستم اذانه ولی نمیتونستم از سنگینی پاشم چشامو باز نمیه حتی تو خاب قشنگ نماز خوندم تشهد و حمد وهمش دیگ ک فقط بتونم بیدارشم چیکار کنم واقعا من کلا ادم ترسویی هستم و اینموقعا خیلی میترسم راهکاری دعاییی چیزی راهنماییم میتونین بکنین ؟🫠 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
اسی مشکل من صبا نزدیک اذانه هرر شب واقعا هرررشب نزدیک اذان صبح تو خاب خیلی اذیت میشم تو خاب میدونم ک ...

@وحشی_زیبا2‍ 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
اسی مشکل من صبا نزدیک اذانه هرر شب واقعا هرررشب نزدیک اذان صبح تو خاب خیلی اذیت میشم تو خاب میدونم ک ...

عزیزم تاحالا نماز شب خوندی؟

به نظرم قبل خوابت که آیت الکرسی و اینارو میخونی همین کارو انجام بده ولی نماز شبم امتحان کن مثلا بیست دقیقه نیم ساعت مونده به اذان بیدار شو و حتی اگر فقط نماز وترم شده فقط همونو بخون مطمئنم مشکلت حل میشه و اینکه قبل خوابتم حتما شبا با وضو بخواب 

فاطمه 

این ماه این هفته تکلیفم روشن بشه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
عزیزم تاحالا نماز شب خوندی؟به نظرم قبل خوابت که آیت الکرسی و اینارو میخونی همین کارو انجام بده ولی ن ...

اره قبلا میخوندم بعدش ترسم میگرفت دیگ نخوندم الانم بعضی شبا میخونم قبل خاب اره میخونم ایه کرسی واینارم 

همین پاشدنم عذابه نمیتونم بیدار شم انگار یه نیرویی کل وجودمو میگیره داد میزدم قران میخونم اسم خدا امام علیو میگم هیچی ب هیچی خیلی عذابه 

یه شب دوشبم نیس مدتی اینجوریه از وقتی نماز صب میخونم

چرا ترستون میگرفت؟

چون تاریک بود اتاق واینک توهمم میزدم ک صدایی چیزی میبودش دیگ میترسیدم