2777
2789
ای بابا حسود زیاد شدن پس

آره بابا 

فیکن 

ما دیگه برنامه ریزیامونو کردیم 

از قبل ساخت زمین ما قرار ازدواج داشتیم 

کجایی کاری پری خانم اِوا نه  اسی خانم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣من ازش حامله ام داری عمه میشی عمه جون عمه سوسیس😂

اسی این حساب داره بهترع اون ممدع ولش کن به این بچسب

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

آخه دیشب یکی می‌آمد می‌گفت من از ممد نوه دارم

ها 

نه فیکن فیک

اصلش جلو چشاته من

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من تخم جن نمیخوامممم...ممد به حن هم رحم نکرده زرییییی

نه بابا یه ممد دیگه ای رو میگه 

ممد جاش پیشه خودمونه

تو برو تاپیک یکی مونده به آخرم ببین همه گفتن اسم شوهر آیندت ممده 

به این میگن  قسمت  با تقدیر نمیشه جنگید

بچم دوقلوعه یه پسر یه دختر🥺سوسیس جون داری عمه میشی لحظه شماری کن🥲😍

جن چیه که بچس‌چی‌باشههه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

آخه از داداشم حاملس

نیس 

خواهر شوهر جان 

اشتباه شده وا🤦‍♀️

نه بابا یه ممد دیگه ای رو میگه ممد جاش پیشه خودمونهتو برو تاپیک یکی مونده به آخرم ببین همه گفتن اسم ...

دو روز دیگه بچه های ممد و باید با هم جمع کنیم پس

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨