2777
2789
نه خیالت راحت انقدر خوبه ک انداختنی نیست طفلکی ی مدت قصد ازدواج نداشت بعدشم ک خواست دختر توفامیل نبو ...

غریبه خیلی بهتره 

حداقل از فامیل ما بهتره 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممد بامن خیلی وقته که اوکیه

ممدا زیادن 

احتمالا اشتباه شده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ای بابا آخه یکی دیگه هم می‌گفت ازش بچه داره

نه اشتباه کردی 

خواهر شوهر جونم من بیشتر از تو میشناسمش😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
الکی میگه ما امشب پیش هم بودیم تو رستوران من این همه وفادارمبعد رفتی سراغ اسی که سن برادر یع نفر دیگ ...

آخه دیشب یکی می‌آمد می‌گفت من از ممد نوه دارم 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

غریبه خیلی بهتره حداقل از فامیل ما بهتره

واقعا آدم هرچی ضربه میخوره از خودی میخوره

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

عه آخه نکه‌هم خاطر خا داداشمن فکر کردم اینم تویی😮‍💨🤣

نه من عروس خوبیم 

😁

🤣🤣🤣🤣من ازش حامله ام داری عمه میشی عمه جون عمه سوسیس😂

آی خداااا ممد مهد کودک راه انداخته با این هوس یازیااا

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨