2777
2789
عنوان

خواهرم با پسرهای زیادی همزمان دوسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 80 پست
منم مثل خواهرت بودم ولی ازدواج کردم آخرش درست شدمهمه اون پسرهام واسه این بود ک میخواستم یکیش اوکی شه ...

دارم از غصه دق میکنم 

میگم این با همشون حرفای مثبت هیجده زده 

این خیلی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم از غصه دق میکنم میگم این با همشون حرفای مثبت هیجده زده این خیلی بده

مطمینی حضوریم دیدتشون شاید مجازیه از چت رومی چیزی باهاشون آشنا شده؟

اگر حضوری با همشون س ک س کرده باشه که خیلی خطرناکه

به خدا اسم این کارا جونی نیست

اسی دانشگاه رفتی؟تو محیط و جامعه بودی یا دختر خونگی هستی؟ببین خواهرت با چند نفره کار درستی نیس ولی اینکه تو تا این سن با کسی اشنا نشدی و منتظر خواستگار سنتی هیتی هم عجیبه بنظرم تو از اینور بوم افتادی خواهرت از اونور

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

خب پیام در چ حدشاید ارتباط اونجوری ک شما فکر میکنید نداشته باشنیعنی فارق از جنسیت باهم دوستن دوست اج ...

اخه دوست اجتماعی از این حرفا نمیزنن 

میره سرکار 

میترسم دور از چشممون اتفاق بدی  واسش بیوفته 

اگه کار دست خودش بده چی ؟! مثلا باهاشون بره ی جایی بهش تجاوز کنن ؟؟اون بدتر میشه یا کار من ؟

شما حتی بهش بگی هم اگر بخواد میره قرار میذاره و ...‌ 

بنظرم اول با یه مشاور صحبت کن ، برخورد خانواده های مذهبی و متعصب تو این موارد جالب نیست کارو خرابتر میکنن. من تو همچین خانواده ای بزرگ شدم آدم آروم و ساکتی بودم و یجورایی هیچ چیزی رو ب وقتش درخانواده تجربه نکردم. ی مقطعی مث دوست شما افسار پاره کردم و چندسالی هم با یکی بودم خونش هم میرفتم حتی . ولی خب از یه سنی به بعد ب مسیر صحیح برگشتم شانس من این بود ک اونی ک باهاش بودم آدم بدذاتی نبود و آسیبی بهم نزد مجبورم کرد ارشد بخونم و... خلاصه اینارو گفتم ک بری زیرنظر مشاور تصمیم بگیری 

یعنی شما مجازی با چند تا پسر همزمان صحبت کردی در مورد فلان چیزم حرف زدین ؟؟؟؟؟

اگه با یکیشون فقط چت سـکسـی داشته ک شاید بهم علاقه ای چیزی دارن

ولی اگه با همشون همینجوری حرف میزنه متاسفانه باید بفرستیدش پیش مشاور

کاری از دست کسی بر نمیاد مخصوصا خانواده 

اسی دانشگاه رفتی؟تو محیط و جامعه بودی یا دختر خونگی هستی؟ببین خواهرت با چند نفره کار درستی نیس ولی ا ...

من تو محیط و جامعه  بودم ولی عزت نفس و حیا و غرور خیلی واسم مهمه 

زن و مرد واسه زندگی کنار هم ساخته شدن من منکر این نمیشم 

ولی متاسفانه تو ایران این خیلی بد جا افتاده و چ زن و چ‌مرد دنبال سواستفاده های شخصی خوشونن

صحبت کردن با پسر هایی ک فقط دنبال سواستفاده های جنسین و آخرشم بعد از اینکه خسته شدن مثل ی دستمال کاغذی استفاده شده باهات رفتار میکنن واسه من هیچ جذابیتی نداره ک هیچ غرورمم می‌شکنه 

من نمیگم همه مردها اینجورین یا همه رابطه ها بده 

ولی بیا واقع بین باشیم ک ۹۰درصد پسرهای جامعه دنبال همینن و رو پیشونی کسی ننوشته ک طرف واقعا دنبال چیه 

ب خاطر همینم من ترجیح میدم اینجوری زندگی کنم هرچند احمقانه باشه