2777
2789
عنوان

از داخل حموم صدای باز و بسته شدن در شامپو ها میاد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
وای چقد ترسویی ی نگا میکردی جن و این چرتو پرتا کجا بود اخه

خونمون تازه شش ساله ساخته شده 

توی خونمون هیچکس موهاش سفید نیست 

کنار تختم پارسال همش موهای سفید خیلی بلند پیدا میکردم

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نترس چیزی نیس دیدی گفتم!اگه صدا اومد شجاعانه در حموم رو باز کن اگه ترسو باشی بیشتر پیش میاد

دو ساعت پیش خودم حموم بودم 

فقط دوتا از شامپو هارو استفاده کردم در همونا باز بود 

کف حمومم خیس 

دوشو میدونم گاهی اب میده عادیه اما برای صدای شامپو ترسیدم

اولین بارهشش ساله توی این خونه ایم

منم یشب تو راه پله صدای ترسناک شنیدم دختر چهارسالم ازمن شجاع تره رف لامپو روشنکرد فهمیدم ی گربه اس.هیچی نیس احتمالن یا شیر اب چکه میکنه یا شامپو تو بد حالتیه داره میوفته 

عرق سرد کردم هر چی ایه بود خوندم و چندتام نازل کردم

عزیزم مگه به خدا اعتماد نداری که همه جا پیشمونه؟ یه نفس عمیق بکش و به خدا بسپار خودتو و برو چراغ ها رو روشن کن در حموم رو باز کن بعد میبینی هیچی نیس. فقط یه ذره شجاعت و اعتماد به خدا کافیه. یکم بعد هم هوا روشن میشه، راحت می‌خوابی.

منم یشب تو راه پله صدای ترسناک شنیدم دختر چهارسالم ازمن شجاع تره رف لامپو روشنکرد فهمیدم ی گربه اس.ه ...

حدود دو دقیقه کلا صدای تق تق میومد 

هنوز دستم داره میلرزه

نه توهم بود نه موجود زنده ای تو حمومه

خونمون تازه شش ساله ساخته شده توی خونمون هیچکس موهاش سفید نیست کنار تختم پارسال همش موهای سفید خیلی ...

بهت فقط یچیز میگم چون من تورو نمیتونم قانع کنم توهم منو. 

اگه میخوای باور کنی چیزیه که فکرشو میکنی ادامه بده، ولی نیس

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

دو ساعت پیش خودم حموم بودم فقط دوتا از شامپو هارو استفاده کردم در همونا باز بود کف حمومم خیس دوشو می ...

زیاد جدی نگیر اگه دیدی دوباره صدا اومد اسم خدارو بیار به زبون محلیت میره توی زندگی ما از اینا پره مامانم با چشم میدیده من عادت کردم

زیاد جدی نگیر اگه دیدی دوباره صدا اومد اسم خدارو بیار به زبون محلیت میره توی زندگی ما از اینا پره ما ...

والا من تو خواب جنا میوفتن دنبالم کل قرانو میخونم نمیرن.خیلی جالبه هرچقد بسمه الله میگم نمیرن

والا من تو خواب جنا میوفتن دنبالم کل قرانو میخونم نمیرن.خیلی جالبه هرچقد بسمه الله میگم نمیرن

گلم شما به زبون فارسی خودتون یا حالا زبون محلی خودتون یبار بگید ای روح ناپاک بهت دستور میدم از خونم بری بیرون واگرنه نابودت میکنم یه آمین میگفتی میره

گلم شما به زبون فارسی خودتون یا حالا زبون محلی خودتون یبار بگید ای روح ناپاک بهت دستور میدم از خونم ...

زبان محلی چیه من همون بسمه الله میگم همیشه نمیرن مگ شما تو خواباتونم ترکی کوردی لری حرف میزنید