2777
2789
عنوان

شما بگید چجوری شوهرمو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ولی من همش ذهنم درگیره میگم نکنه همشو راست گفته ؟قبلا اینجوری نبود هر چه قدر بد عصبی میشد اصل ...

من خودم اینجوریم حرفای ناجور میزدم ولی چون دیدم طرف مقابلم خیلی اذیت میشذ رو خودم کار کردم الان دیگه کمتر شده .. رفتار خودت هم تاثیر داره وقتی ابنحوری میکنه یکم خودت بگیر سریع آشتی نکن تا بفهمه کارش اشتباه از ترس قهر یا ناراحتی تو خودش کنترل کنه من باهام قهر میکرد بعد میگفتم چته می‌گفت سر این حرفات ناراحتم اینطوری باعث شد کم کم خودم اصلاح کنم 

من خودم اینجوریم حرفای ناجور میزدم ولی چون دیدم طرف مقابلم خیلی اذیت میشذ رو خودم کار کردم الان دیگه ...

قبلا وقتی قهر میکردم سریع میومد سمتم ولی الان با این حال که اون حرف ها رو زده دو روزه سمتم نیومده منم محلش نمیزارم اون بیشتر از من نمیزارع

ولی بعد با خودم میگم حتما مشغله کاری زیاد داره حتما از یه جایی بهش فشار وارد میشه 

البته اینم بگم من غر زیاد میزدم میگه غر زدن های تو باعث شده اینجوری بشم 

قبلا وقتی قهر میکردم سریع میومد سمتم ولی الان با این حال که اون حرف ها رو زده دو روزه سمتم نیومده من ...

تورو خدا غر نزن مردا از زن غرغرو فراری ان قطعا وقتی مجرد بودی مامانت غر زده دیدی چقد بده ...

تورو خدا غر نزن مردا از زن غرغرو فراری ان قطعا وقتی مجرد بودی مامانت غر زده دیدی چقد بده ...

بله دقیقا خودش هم میگه از غر زدن بدم میاد ولی چیکار کنم منم عین خودش نمیتونم جلوی زبونم رو بگیرم 

منظورم جوری که نیاز داشتم راهنماییم کردی 

فهمیدم خودمم باید روی خودم کار کنم تا غر نزنم

بله دقیقا خودش هم میگه از غر زدن بدم میاد ولی چیکار کنم منم عین خودش نمیتونم جلوی زبونم رو بگیرم

سعی کن چیزایی که باعث ناراحتیت میشه و باعثت میشه  که غر بزنی کم اهمیت کنی واسه خودت اگه از کار خونه اذیت میشی حجم کار تو کم کن یه روزایی به خودت اختصاص بده ما همه ادمیم ربات نیستیم که همیشه به همه کارا برسیم بعضی روزا به خودت استراحت بده هیچ کاری نکن با شوهرت فیلم ببینید برید بیرون قدم بزنید هم روحیه خودت عوض میشه دوباره فرداش به کارات برس