2777
2789
عنوان

شوهرم و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 49 پست
چی بگم والا گاهی وقتا مردا یجوری رفتار میکنن ادم فکر میکنه غریبه ترینه تو خانوادشون

دقیقا من این طوریم هفته پیش خاستگازی دختر جاریم بود به شوهرم گفته بود بره به من نگفت تازه شوهرم چند روز پیش میدونست که بله برادرزادش خاستگاری داره و نشون میکنن من موقع رفتنش فهمیدم

کوردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من جاریم اوایل ازدواجم میومدمیگفت پریودی منم میگفتم اره اون دوتابچه داشت تایکسال گذشت گفتم عه ای ...

جاری من هنوز نامزده  هر ماه ازم می پرسه بچع دیگه نمیاری ممنم الان شیش هفته بادارم نمیزارم بفهمه

کوردم 
جاری من هنوز نامزده هر ماه ازم می پرسه بچع دیگه نمیاری ممنم الان شیش هفته بادارم نمیزارم بفهمه

جآری من به رحمت خدا رفته ولی میرفتیم خونشون برا اینکه بفهمه حامله ام یا نه میگفت زعفران بریزم حامله نیستی

هیچی نمیتونم بگم فقط میتونم بگم خداوندخودش هدایت کنه وزنهایی که براهمجنس خودشون رحم ندارن اون دنیاواقعاچه جوابی دارن فقط مواظب زندگیتون باشیدخواهرای گلم ساده نباشیدوعزیزتریناچشم خوشیموناندارن،تابرسدخانواده شوهرگرام

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن