2777
2789
عنوان

مامانم نذاشت برم خونم

189 بازدید | 14 پست

امروز شوهرم از سفر کاریش برگشت بالاخره، بعد ۱۵روز، من خونم با خونه مامان و مادرشوهرم اینا ۱/۵ساعت راهشه ینی اونا تو یه شهر کوچیکن ما شهر بزرگ،، خلاصه شوهرم اومد شهرمون که ببرتم خونه خودمون،، ولی مامانم گف پا به ماهی خونه میری تنها میشی و کار چیزی انجام میدی، اتفاقی میوفته،، حالا درسته دکتر از ماه شش استراحت مطلق داده ولی خونه خودم بودم کارامم خودم انجام میدادم و تا الان چیزی نشده خداروشکر

ولی هر چی گفتم گفتن نه، این همه ماه گذروندی، این یه ماهو بیشتر مواظب باشیم به سلامتی تموم شه، مادر شوهرمم پشتی مامانم در اومد، منم نتونستم زیاد اصرار کنم😞شوهرمم که انگار دهنشو گل گرفته بودن

اون برگشت رفت خونمون چون فردا باید بره سرکارش منم موندم اینجا

حالا اونموقع چیزی نگف الان فقط بلده به من پیام بده 

،، پیام داده که سوغاتی هاتو گذاشتم تو اتاق فردا دم غروب میخای بیارمشون برات، من با این امید اومدم که شبو پیش تو پاشم حرف بزنیم و.... 

منم ناراحت تر میکنه😓😓

آخی عزیزم خودتو اذیت نکن حق با مادرت بوده اتفاق ی بار میفته ی وقت خدایی نکرده برا ی سهل انگاری ممکنه طوری شه هیچوقت خودتو نبخشی و تا آخر عمر بگی چرا مراقب نبودم ولی شوهرت همیشه هست شکر خدا و ان شالله سال‌های سال کنار هم هستین

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

کارمادرتون عاقلانه بودتواین مسیرهی بری وبیای لااقل الان اونجامادرت کنارتون هست شوهرت خیلی دلش میخواست میموندفردازودترحرکت میکردمیرفت محل کارش اینجورهم شماارامش میگرفتین هم الکی استرس ودلخوری بهت نمیداد 

گاهی انسانم آرزوست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزم خودتو اذیت نکن حق با مادرت بوده اتفاق ی بار میفته ی وقت خدایی نکرده برا ی سهل انگاری ممکنه ...

آخه خب الان حرفای اون تو مغزم میپیچه

راستش خودمم خیلی ذوق داشتم برا برگشتنش میگفتم امروز میرم خونمون دیگه ولی خب... 

کارمادرتون عاقلانه بودتواین مسیرهی بری وبیای لااقل الان اونجامادرت کنارتون هست شوهرت خیلی دلش میخواس ...

نمیدونم چرا نموند، گف برم بهتره، رفته ولی هم داره منو ناراحت تر میکنه هم خودشو، کاش میموند حداقل

نمیدونم چرا نموند، گف برم بهتره، رفته ولی هم داره منو ناراحت تر میکنه هم خودشو، کاش میموند حداقل

عزیزدلم الان حساسیتت بخاطر بارداری بیشتر شده.زودی این تایم هم میگذره میاد پیشت تو هم همینو بهش بگو ک دیگه حرف ناراحت کننده نزنه😘

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

جوابشونده الان دلتنگ شده داره بهانه میگیره وعذاب وجدان به تومیده درصورتیکه حق اون بودبمونه

گاهی انسانم آرزوست
جوابشونده الان دلتنگ شده داره بهانه میگیره وعذاب وجدان به تومیده درصورتیکه حق اون بودبمونه

باورت میشه تا حالا شبو خونه بابام نمونده؟ هر بار که من موندم یا برمیگرده یا میره خونه مامانش

ازش میپرسمم میگه زشته از بابات😐😐حالا ننیدونم دلیل واقعیش اینه یا چیزه دیگه

باورت میشه تا حالا شبو خونه بابام نمونده؟ هر بار که من موندم یا برمیگرده یا میره خونه مامانشازش میپر ...

شاید راحت نیست شمایه اتاق وخالی میکردی میگفتی شب تواین اتاق باهم میمونیم وپیشم بمون الانم اشکال نداره حتما خیرتوش بوده 

گاهی انسانم آرزوست
فک کنم خوابید خبری نیس ازش😑😑، ولی من باز تا صبح خوابم نمیبره

فک نکن عزیزم چشاتو ببند یکم بگذره خوابت میبره🌹

شاید راحت نیست شمایه اتاق وخالی میکردی میگفتی شب تواین اتاق باهم میمونیم وپیشم بمون الانم اشکال ندار ...

تو اتاق خودمم دیگه، خالیه ولی هیچ وقت نمونده

آره دیگه حالا که رفته

الانم انگار خوابید هیچ پیامم جواب نمیده