2777
2789
نه عزیزم. دییر ریاضیات مقطع دبیرستان و کنکور هستم. و زبان انگلیسی ترمیک. که توی زبان از کوچولو های ز ...

معلم دو تا درسی که مشکل دارم زبان و ریاضی 😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

عه چه تصادفی میتونی توی ریاضی بهم کمک کنی من پایه نهمم امسال میخوام تلاش کنم تجربی برم آخه هفتم هشتم ...

حتما عزیزم 

کمک در چه زمینه ای؟ 

برای کمک در درک راه حل مسائلتون که البته. 

ولی برای انتخاب رشته باید حتما به نمراتت توجه کنی. وگرنه مجوز انتخاب اون رشته رو بهت نمی‌دن. 

مثلا خود من 

سال دوم دبیرستان بر اساس شرایط تحصیلیم مجوز تجربی و ریاضی رو داشتم ولی انسانی نه! چون در دروس عمومی ضعیف تر بودم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما عزیزم کمک در چه زمینه ای؟ برای کمک در درک راه حل مسائلتون که البته. ولی برای انتخاب رشته باید ح ...

مشکلم اینه چون خیلی وقته واسه ریاضی تلاش نکردم نمیدونم چطوری تمرین کنم یاد بگیرم خیلیا میگن باید هفتم و هشتم بخونی از پایه خوب نمیشه من فقط ریاضیم خوب شه تجربی یه الویتی بیارم که بتونم غیر انتفاعی برم دلی نمیدونم چیکار کنم چطور تمرین کنم گیجم تو که خودت معلمی سوال طرح میکنی بگو راه روشتون چطوریه چطور بخونم نمره بالا میشم

مشکلم اینه چون خیلی وقته واسه ریاضی تلاش نکردم نمیدونم چطوری تمرین کنم یاد بگیرم خیلیا میگن باید هفت ...

ببین عزیزم 

واقعیت اینه که هیچ راهی نیست جز اینکه اساسی و از پایه یاد بگیری. 

مثلا هر مبحثی از ریاضی که باهاش مشکل داری رو باید اول ریشه‌شو یاد بگیری. 

کتاب های تمرین خیلی سبز به دلیل توضیح ریشه ای و مرحله به مرحله خیلی منابع مناسبی هستند. 

و در کل هر مبحثی از ریاضیات که برات گنک و نامفومه رو به من بکو تا راهنماییت کنم. 

دوست داشتی درخواست بده که بتونی پیام بدی و من هم برات توضیح بدم. 

ببین عزیزم واقعیت اینه که هیچ راهی نیست جز اینکه اساسی و از پایه یاد بگیری. مثلا هر مبحثی از ریاضی ک ...

یعنی نمیشه فقط نهمو بخونم نمره خوب بیارم؟

آخه خیلی زیاده که دیگه برم هفتم و هشتم فوقش هشتم 

هفتم نمیشه دیگه🤕حالا فردا میخوام تمرین کنم مشکل نداری آیدی یه جای یده بهم که ببینی زود پیاممو 

یعنی نمیشه فقط نهمو بخونم نمره خوب بیارم؟آخه خیلی زیاده که دیگه برم هفتم و هشتم فوقش هشتم هفتم نمیشه ...

به هر حال بعضی از مباحث ریشه اشون در سال های قبله. 

نیازی به خوندن کل سال های تحصیلی گذشته نیست. 

فقط باید مباحث رو شناسایی کنی. 

این username تلگرام منه :@Dorsa997

اگر خواستی می‌تونی اینجا بهم پیام بدی. 

به هر حال بعضی از مباحث ریشه اشون در سال های قبله. نیازی به خوندن کل سال های تحصیلی گذشته نیست. فقط ...

اها یعنی اگر یاد گرفتم مشکلی نیست فقط اگر گیج شدم باید از ریشه بخونم?

اها یعنی اگر یاد گرفتم مشکلی نیست فقط اگر گیج شدم باید از ریشه بخونم?

بله دقیقا 

مهم اینه که تو یک مبحث رو به طور کلی درک کنی. 

مثلا مبحث لوگاریتم رو درک کنی. 

مثاله فقط. 

ریاضیات یک سری مباحثه. 

تو برای حل یک مسئله ممکنه که به چند مبحث بر بخوری که در اون ها مشکل داشته باشی. 

و باید بررسی بشه. 

من با توجه به سوالاتی که برات پیش میاد می‌تونم متوجه بشم که مشکل تو در چه زمینه ای هست. 

بله دقیقا مهم اینه که تو یک مبحث رو به طور کلی درک کنی. مثلا مبحث لوگاریتم رو درک کنی. مثاله فقط. ری ...

مرسی فردا خواستم تمرین کنم 

جاهایی که مشکل دارمو برات میفرستم تلگرام❤️

یه دایی یا عمویی میاد خونتون به زودیعاشق چیپس و ماستپوست سفید شیطون اما درونگرا

عریزم واسع منم بگو 

امشب ک خاستکاریم یود و جواب مثبت دادم 

تا چه مدت دیگه نامزد میشیم  ؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

آهان😅❤️من می‌فهمم قشنگن😅❤️اسمم درساست. واای اسمش هستیه؟🤣 همونی که تو حدس اسم تو گفتم😂🤣

آها خوشبختم ❤️ این چشامه یکمم ادیته ولی رنگش همینه