2777
2789
عه بالای بیستی؟ عشقمممم بخاطر این شاد میشی که هی اشتباه میگم میخندی بهمممم🤣🤣🤣فردا امتحان دارم مث ...

قد و اندامم درس بود فقط 🥺🫣🤣استان حدس بزن؟🤣

حس شیشمم میگه امتحان فردات عالی میشه عشقم نترس🤣🤣🤣🤣🤣

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

نه متاسفانه😂😂😂💔😔اول تو بگووو

اردیبهشت؟

مهربون دلسوز خونگرم و خاکی دل پاک

گاهی اوقات لجوج و کینه ای

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حس میکنم برای سرگرمی باهاته فقط

نه اتفاقا قصدش جدیه کاملا

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

عه بالای بیستی؟ عشقمممم بخاطر این شاد میشی که هی اشتباه میگم میخندی بهمممم🤣🤣🤣فردا امتحان دارم مث ...

چشامم تقریبا عسلیه🥹🥹🥹

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

قد و اندامم درس بود فقط 🥺🫣🤣استان حدس بزن؟🤣حس شیشمم میگه امتحان فردات عالی میشه عشقم نترس🤣🤣🤣🤣 ...

عشقم اینم رو بقیه حسات🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔😔😔😔😔🥲

میرینم به پهناوری ایران چون تنها امتحانیه که انقد شل گرفتم تازه استانیم هست 💔🥲

تهران؟ 

خوزستان؟ 

لری کردی ترکی؟ 😂😂🫣

میگیره از تو سرم درد🫡 چشام از گریه ورم کرد🥲💔