2777
2789
عنوان

بیاین کتابی باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 193 پست
آه ژولیو...این روز ها بسی سخت سپری میشوند و من حس میکنم که...احساساتم خشک شده و نینی سایت فشار آورده ...

داداچ  آخرش و ...

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیمفلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیماگر غم لشکر انگیزد که ...

کآرت دعوت عروسیه؟

مرسی

با خانواده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساعت مناسبی نیست بانو باید بخوسبیم که فردا وروجکی یک وجبی جیغ جیغ کنان خشتکمان را بر سرمان می‌کشد و خواب را از دیدگانمان می رباید و ما می‌گوییم بار پروردگارا کی این طفل، بزرگ شده که خودش بتواند بخوسبد و بیدار شود

هم اکنون ک مشاعره آزاد میباشد ، اجازه هست بنده دو عکس از خود منتشر کنم و بگویید کدام بهتر میباشد؟

نه جانم فقط اشعار ادبی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یار ترینسینه را ساختی از عشقش سرشار ترینآنکه میگفت منم بهر تو غمخوار ...

زندگی می‌کشد آخر به کجا کارت را

باید از دور تماشا بکنی یارت را

روز دیدار خودت را به ندیدن بزنی

شب ولی دوره کنی لحظه ی دیدارت را

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یار ترینسینه را ساختی از عشقش سرشار ترینآنکه میگفت منم بهر تو غمخوار ...

اسی عشق و عاشقیت گل کرده

چهچه بلبل سر داده ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40