2777
2789
عنوان

همین الان هوس چه غذا یا خوراکی ای کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 50 پست
بدبخت گشنه بخواب که از گشنگی خواهی مرد 😅

😭😭😭😂😂😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

فستینگمو کلاعادت کردم دلم چیزی نمیخواد تو نایم فست

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه الان شوهر داشتم میرفت برام غذا درست می‌کرد 🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

دلم به حالت سوخت بگرد ببین تو اون یخچال تو کیفت هیچی نداری 😟

هیچی انگار به غارت رفته به نظر خودت تو اتاق ۶ نفره چیزی میمونه؟😂😭

فرداشب میرم خونه خودمون مامانم گفت برات مرغ سرخ شده. درست میکنم فرداشم هویج پو 

نه بابا کوفتم درست نمی‌کرد بیشتر حرص میخوردی از صدای خروپفش

نخیررررر باید پاشه درست کنه دیگه چی مگه میشه آدم زنش هوس غذا کنه و اون اهمیت نده 🥲

من خوردم امشب 🤭🤭

نوش جونت 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

ایا خدارو بالاسرت نمیبینی ک با ما این کارو میکنی ؟🥲😂

این وقت شب امیدوارم ازدواج کنی یاد حرف من بیفتی

هعی 🥲

دلش میاد آخه 🥲