2777
2789
حس ششم ندارم میتونم بگم دلت با خدا صاف کن ازش بخواه بهترین سر راهت بزاره و کسی بیاد تو زندگیت که واق ...

مرسیی❤

ولی بد عاشق شدم چندین ساله نمیتونم از فکر و ذهنم در بیارمش یه نفر نزدیکش میشه دیوونه میشم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با کسی تو رابطه نیست ولی احتمالا پیام میدهماهشو نمیدونم ولی تابستونه؟قد بلند چشم ابرو مشکی

آرهههه همش درستههه😍😍❤️

کِی پیام میده؟ زمانشم می‌تونید بگید؟

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

مرسیی❤ولی بد عاشق شدم چندین ساله نمیتونم از فکر و ذهنم در بیارمش یه نفر نزدیکش میشه دیوونه میشم😭

هنوز فرهنگ خواستگاری دختر از پسر تو ایران مد نشده خداروشکر. 

میدونم احساست رو 

ولی باور کن 

اونی که باهاش بری زیر یک سقف زندگی کنی ؛ اگر عشقت پاک باشه باهاش 

دوست داشتن الانت یک هزارم ، از دوست داشتن شوهرت نمیشه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
با کسی تو رابطه نیست ولی احتمالا پیام میدهماهشو نمیدونم ولی تابستونه؟قد بلند چشم ابرو مشکی

من کی کار پیدا میکنم کی حال روحیم بهتر میشه🥺

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

هنوز فرهنگ خواستگاری دختر از پسر تو ایران مد نشده خداروشکر. میدونم احساست رو ولی باور کن اونی که باه ...

کاش زود زود میدیدمش یجور میشد از چشم میوفتاد دیگ خودمم خسته شدم😭

خداهم نمیدونم چرت کمکم نمیکنه هر روز التماسش میکنم ولی دریغ...

ننه اصلا و اولین باره ازش استفاده میکنم🥲🩷اعتقاد داری ابانیا حس ششم قوی دارن

جدی؟!نمیدونم ولی میترسم حس می‌کنم نباید آینده رو به زبون بیاری نمیدونم چرا منظوری ندارما ولی ته دلم میترسم😅