2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غلط کردی کدوم جاری اجازه میده عکسشو بزاری اینجا یه ملت نظر بدن بعد حسودیشم بکنی خر خودتی

امان از کاسه های داغتر ازآش😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

حیف یه کار بر هست فحش میده وگرنه منم عکس جاری چهلو هشت سالمو میزاشتم فررمیخوردید،البته اینکه عکسش رو هم ندارم تو گوشی بی تاثیر نیست

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من از خودش اجازه گرفتم عکس حجابیش رو فرستاد برام همه بهش میگن انگار 30سالته

عزیزم منظوری نداشتم شما گفتی که اجازه گرفتی گلم🤍🫂

جاری خوشگلی داری مطمئنم خودت از اون خوشگلتری و ذات بهتری داری که تونستی اینطوری راجبش حرف بزنی و ازش دفاع کنی🌱✨

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨