2777
2789
عنوان

خواهرزاده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دست مارم‌ بگیر😂

با رزرو نوبت قبلی عزیزم الکی ک‌نیس مشتریمو ببین چقد خوب رفته تو فضا😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

[QUOTE=366543981]مامانش اومده میگه خا به خودم میگفتی چرا به سعید گفتی[/QUOTE یعنی با فک شکستن این آدم نشده...مامان فایده نداره مامانا دل سوزن قایم میکنن به بابایابرادر بزرگترش میگفتین

[QUOTE=366543981]مامانش اومده میگه خا به خودم میگفتی چرا به سعید گفتی[/QUOTE یعنی با فک شکستن این آد ...

خدا کنه خوب بشه بدشو که نمیخواستیم اما چیکار کنم مشکل ساز نشه از بچه هام میترسم

20 دانشجوعه ولی خیلی مظلوم بود اول اصا هیچ وقت حرفی چیزی نمیزد همش سرش پائین بود

فانتزی دهه هشتادیا جدیدا مد شده

بلاکش کن

محل نده بهش 

ولی خوب کردی به شوهرت گفتی

ولی لازم نبود فکشو بشکنه

ط ل س م و اینا رو هم بیخیال

خدا کنه خوب بشه بدشو که نمیخواستیم اما چیکار کنم مشکل ساز نشه از بچه هام میترسم

ولی شماهم ازاون خطرناکترین اخه طلسم و.... خداخوشش نمیاد اون پسره که با کتک وبی ابرویی فامیل ادم نشد حتماً مشکل روانی داره