2777
2789
اسی من دلم خونه اصلا از ناراحتی نفس کشیدن برام سخت شده بگو چکیار کنم عقلم قد نمیده دلم ازش خونه بخدا ...

پس حسه اولم که گفتم باید قطع رابطه کنی کاملا درسته ولی چون گفتی ارث و میراث گفتم

پس حسه اولم که گفتم باید قطع رابطه کنی کاملا درسته ولی چون گفتی ارث و میراث گفتم

قطع رابطه کردم اما ارامش ندترم. همش رفتارا و کاراشون یادم. میاد جیگرم میسوزه تورو خدا بگو چیکار کنم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطع رابطه کردم اما ارامش ندترم. همش رفتارا و کاراشون یادم. میاد جیگرم میسوزه تورو خدا بگو چیکار کنم

باید تحمل کنی تا به نبودشون عادت کنی مامانت رفیقت نیست مادرته در نهایت به همدیگه نیاز دارید و این میتونه حقیقت تلخ تو باشه

میشه یه سوال بپرسم ازتونچجوری حس ششمتون قویه

بببین عزیزم مهم ترین نشانه حس ششم داشتن خواب هست باید به واقعیت تبدیل بشن باید حداقل بیشتر از ده بار تو خواب فردا رو ببینی 

فرد مورد نظرم چشم داشت به آقای مد نظرم که بگیرتش و فکر میکرد عشقشورها می‌کنه که بتونه باهاش ازدواج ک ...

اره ولی یه نظر موقتی بهش داشت ولی بیشتر نمی خواست تو با اون....

باید تحمل کنی تا به نبودشون عادت کنی مامانت رفیقت نیست مادرته در نهایت به همدیگه نیاز دارید و این می ...

باور کن نیاز نداریم من اط بچگی تنها گذاشت تنهاییمو یاد گرفتم اونم. چسبیده به پسرش 

فقط میخگام حقمو بده مهم میست کی بده قبل مرگ یا بعد مرگ اما تحمل فرق گذاشتن و ناعدالتی رو دیگه ندارم خودش همیشه گفته مساوی مسدم باید مساوی بودنو رعایت کنه ن زمین تا هوا فرق بذاره و بگه مساوی

حرفاش کاراش شیطانیه قرانو برمیداشت پرت میکرد همیشه پاشو میذاشت رو قران رد میشد اونم 20 سال پیسش ک اعتقادات قوی تر بودن خودش بشدت سنگینی داره دهنش نحسی داره حرف خوب ازش بیرون نمیاد حرف بد میزنه درجا میشه حسادت بشدت شدید داره اصلا قابل تخمل نیست عین جادوگره همه رو باهام بد کرده تاپیکمو ببینی میفهمی خیلی اذیت شدم 

الان فقط بدونم بد مرگشم شده ارثم عادلانه و مساوی گیرم میاد در این باره چیکار کنم لطفا راه جلو پام بذار واقعا نا توان شدم در این زمینه

شما گفتید جن دارید درسته؟ 

تو خصگصی میتوتم یه چیزی بپرسم یه جریات خیلی عجیب 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اشتباه گفتی گلم من دخترم 21سالمه متولد خردادم شیراز زندگی میکنم اسمم اینجا گذاشتم حقیقت چون تمام خوا ...

سلام عزیزم

۱سوال دارم میشه بپرسم؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

میفهمم گفتم که اینجوری از همه چی بگذر و قطع ارتباط ولی کن

یه جریانی شد نمیشهذاینجا گقت میشه تو خصوصی بگم؟