2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بهت چربی هامو هدیه میدم

تازه اشانتیون هم داره(البته خودم لاغرم ولی جدید پهلو و رون پام چاقشده) 

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره

من گین اپ خوردم چاق شدم و فقطم چند کیلوش برگشت داشت دیگه ثابت موندم..ولی ازاونور خودمو به فنا دادم وقتی میخوردم دیگه پری نمیشدم باید قطعش میکردم تا میشدم الانم که ازدواج کردم حامله نمیشم...ارزش نداشت

قرص شیکوریدین بخور در ماه حدود ۳ کیلو اضافه میکنی ضررم نداره

خوبی الان وزنت بالا نبر الکی

برو باشگاه باسن بساز برا خودت بین ست ها هم بجای اب ابمیوه بخور

پروتئین و مکمل بخور تا عضله بسازی

با خوردن فقط چربی میسازی

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰
من گین اپ خوردم چاق شدم و فقطم چند کیلوش برگشت داشت دیگه ثابت موندم..ولی ازاونور خودمو به فنا دادم و ...

چرا باردار نمیشی مشکلت چیه؟

شیکیروئدین به هر کسی نمیسازه 

خیلی هارو اسهال میکنه