2777
2789
عنوان

از چی اختلاف سنی مثلا ده سال میترسین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی زیاده کسی تو اون سن اگه میخواست یا توانایی اجتماعی مناسبی داشت با یکی سن‌ خودش تا حالا بوده وقت ...

همش دنبال ساختن زندگی بوده زیاد درگیر این چیزا نبوده تحقیق کردم نمیدونم هم قیافش هم تخلاقش خیلی کوچیک میزنه

همش دنبال ساختن زندگی بوده زیاد درگیر این چیزا نبوده تحقیق کردم نمیدونم هم قیافش هم تخلاقش خیلی کوچی ...

بازم من میگم ردفلگه پسر تا ۵ دختر تا ۲ میشه چشم پوشی کرد قحطی شوهر که نیست بری دنبال یه مردی از یه نسل دیگه تو اونو جوون‌ نمیکنی اون تو رو پیر میکنه 

کاش تو اینجا بودی 💔

اینکه هر چی بیشتر زندگی کنین اختلاف نظراتون بیشتر میشهمامان بابای من ۱۱ سال اختلاف دارن بعد ۲۰ سال ز ...

این اختلاف بخاطر سن نیست. دلیلش تفاوت شخصیت هست. 

در مورد والدین شما هم میشه اینطور گفت که مادر شما سود رو در به روز بودن و ایجاد سبک زندگی جدید میبینه و از طرفی پدرتون چون جایگاهش رو از دست میده و احتمالا بیشتر از قبل دچار فشار روحی و مالی میشه در مقابل مادرت مقاومت میکنه. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
به بچه مون که وقتی بیاد باباش خیلی پیر میشه

راجب اینم فک کردم من معیارام بالاس برای اینکه چنین معیاری پیدا کنم سنش بالا سی سال میشه قطعا شاید اگ صبر کنم بچمون هم مامانش هم باباش پیر میشه

این اختلاف بخاطر سن نیست. دلیلش تفاوت شخصیت هست. در مورد والدین شما هم میشه اینطور گفت که مادر شما س ...

ن فقط سبک زندگی و فشار مالی

مثلا در مورد حد و حدود من

مادرم معتقده باید بذارن توی جامعه برم با دوستام ارتباط قوی تری داشته باشم چون ۱۸ سالم کامل شده

ولی پدرم نه فکر میکنه هنوز هم مثل قبلا هست ک دختر باید تو خونه بشینع و بدون مادر هیچ جا نره

لایک نکن عزیز😂😐