2777
2789
عنوان

کیا سه تا بچه دارند

99 بازدید | 14 پست

چند سالتونه

سه بچه داشتن چجوریه

راضی هستین یا برگردید عقب سومی یا حتی دومی رو نمیارید اینجا مجازیه حقیقتو بگید

من دوتا دختر دارم همسرم خیلی خیلی خیلی خیلی دوست داشت پسر دار بشیم

خیلی تلاش کردیم نشد 

وقتی فهمید دومی دختر هست بهم ریخت بدخلقی کرد ولی الان با من خوبه با بچه هام خوبه 

ناراحته میگه تقصیر تو نیست اما دوست داشتم پسر داشته باشیم حالا این آرزو را باید به گور ببرم و عمیقا ناراحته و الان که یک ماهه زایمان کردم سرده ازم هرچند گاهی بخودش میاد و سعی میکنه ناراحتیشو پنهان کنه

خیلی دوستش دارم از اینکه اینقدر غمگینه ناراحتم 

میگم بریم ای وی اف میگه حرفشو نزن دیگه 

خواستم ببینم سه بچه داشتن چطوره

جنسیتشون چیه

تو رابطه با همسرتون تفاوتی ایجاد شده یا نه

ممنون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

خودم که هنوز مجردم 

اما اطرافم تا پنج تا بچه هم دیدم 🥹🥹😍

راضی هستن 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا دارم سومی خدا خواسته شد 

اولی رفته تو ۱۴ سال دومی تو ۱۲ سال سومی ۹ ماهشه 

من برگردم عقب پشت سر هم نمیارم خیلی سخته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سه تا دارم سومی خدا خواسته شد اولی رفته تو ۱۴ سال دومی تو ۱۲ سال سومی ۹ ماهشه من برگردم عقب پشت سر ه ...

خدا حفظشون کنه.

بچه هات دخترن یا پسر

برخورد همسرت برای بچه سوم چی بود

فقط پشت سر هم بودنشون بده یا کلا ۳ تا داشتن را رد میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

حتما صلاح این بوده ک دختر باشه چرا به زور یه چیزی رو می خواید

این طبیعیه که آدم دختر یا پسر رو بیشتر دوست داشته باشه 

ولی زمان مجردی . ازدواج یا قبل تعیین جنسیت بعد هر چی شد باید دل بدی.... من نمی تونم قبول کنم چون پسر دوست دارید حاضرید بچه سوم بیارید و کل زندگیتون رو بابت این موضوع تغییر بدید اصلا ۱۰ تا بچه بیار ولی اخه به خاطر پسر ؟ 

خدا حفظشون کنه.بچه هات دخترن یا پسربرخورد همسرت برای بچه سوم چی بودفقط پشت سر هم بودنشون بده یا کلا ...

ممنونم عزیزم خدا بچه ها شما هم حفظ کنه 

دوتا پسر یه دختر 

همسرم اول شوکه شد ولی بعد خیلی خوشحال شد الان دیونه اش هست اینقدر دوسش داره 

ببین پشت سر هم میگم بده چون همش باهم دعوا و بحث دارن اینه که من وخسته کرده نه سه تا بچه 

ممنونم عزیزم خدا بچه ها شما هم حفظ کنه دوتا پسر یه دختر همسرم اول شوکه شد ولی بعد خیلی خوشحال شد الا ...

مممنونم عزیزم 

خوشی هاشونو ببینی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجیبه تازه زابمان کردین به سومی فکر میکنید ول کن بزار یخ مدت بگذره

انقدر که ناراحتی همسرمو میبینم.واقعا انگار شکست خورده

و من که با تمام درد و حال روحی خراب باید سنگ صبور باشم

خیلی ناراحته و بهم ریخته سعی میکنه چیزی نگه و محبت کنه اما کاملا پیداست

و من خیلی دوسش دارم

بچه دومم من اصرار گردم بیاریم همسرم موافق نبود

اصلا یه حالی هستم که به هیچکس نمیتونم بگم

نمیدونم باید چیکار کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقدر که ناراحتی همسرمو میبینم.واقعا انگار شکست خوردهو من که با تمام درد و حال روحی خراب باید سنگ صب ...

دیگه عزیزم خدا صلاح بنده هاش بهتر میدونه خودت ناراحت نکن