2777
2789
عنوان

اگه 5میلیارد پول الان ب حسابت بیاد چیکار میکنی😉😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 147 پست
یه دختر ۸ ساله که پدر و مادر نداره توی بهزیستی زندگی میکنه مشکل کلیه داره میخواهن پیوندش بزنن ۳۰۰ خو ...

وایی طفلی خیلی ناراحت کنندس واقعن 😔😔خداشفاس بده انشاالله

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کل پولو میدادم به کسی شوهرمو جوری بزنه حافظه اش پاک بشه....

حیف اون 5میلیارد که حروم همچین موجودی بشه

بااون پول فرار کن واسه خودت زندگی بساز  والا😄

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
یه دختر ۸ ساله که پدر و مادر نداره توی بهزیستی زندگی میکنه مشکل کلیه داره میخواهن پیوندش بزنن ۳۰۰ خو ...

ازکجا می شناسیش گلم آشناست

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

وایی طفلی خیلی ناراحت کنندس واقعن 😔😔خداشفاس بده انشاالله

منم خیلی ناراحتشم ..به شوهرم میگم برو سرپرستیش قبول کن بیار پیش خودمون میگه شرایط بهزیستی  خیلی سخته...

دعا کن هم حالش خوب بشه هم پول جور بشه هم بیاد پیش خودم بمونه

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

ازکجا می شناسیش گلم آشناست

همکار همسرم سرپرستیش قبول کرده از اینها که از لحاظ مالی در ماه یه چیزی میدن ولی همون جا توی بهزیستی هست ..بعد چند روز که شوهرم مدام دنبال پول که برای عمل جور کنه منم اینجوری باهاش آشنا شدم 

همکار همسرم سرپرستیش قبول کرده از اینها که از لحاظ مالی در ماه یه چیزی میدن ولی همون جا توی بهزیستی ...

کدوم شهرین

چقد پول دیگه لازم دارن برای عمل

تا الان ۲۰۰ جمع شده صد و خورده ای مونده خورده ایش دقیق یادم نیست باید صبح از همسرم بپرسم 

امروز فقط ۱۰ م پول آزمایش هاش شد 

تا الان ۲۰۰ جمع شده صد و خورده ای مونده خورده ایش دقیق یادم نیست باید صبح از همسرم بپرسم امروز فقط ۱ ...

من درموردش باهمسرم صحبت می کنم