2777
2789
عنوان

اگه 5میلیارد پول الان ب حسابت بیاد چیکار میکنی😉😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 147 پست
لوله بخاری پولو میسوزونه.بگو از پنجره

لوله بخاری خوبه چون الان نزدیکش نشستیم سریع پول رو‌جمع میکنیم

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا 😂😐داخل شهر ما خونه ارزون هست داخل بالاشهر مون خونه ۵۰۰ متری ۲ میلیارد هست ۲۰۷ هم اصلا بگو ۱ میل ...

برگام 

کدوم شهرید؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

خونمونو تعمیر می کردم یه پولیم می دادم به داداشام .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

کار خوبه     خدا     درست کنه اگ اون بخاد از زمین و اسمان میاد و هیچ کسی نمیتونه جلوشو بگیره و اگ صلاح ندونه نمیفرسته ولی اگ 5 میلیارد میومد که اولین کار ی خونه میخریدم برای پدر مادرم و بقیشم توی ی کاری میزدمو دیگه کار نمیکردم و بیشتر از الانکه کارگرم حواسم به پدر مادرم بود همین بعضی وقتا سرنمازهام دعا میکنم     خدا      برام یکاری کنه خب حتما وقتی میخاد من تو رنج باشم راضی هستم  چون اون خدام هست و حق ندارم هیچ حرفی بزنم اگ اون بخاد تو رنج  باشم قبول میکنم و بازم شکر میکنم و اگ بخاد سرمایه داشته باشم بازم راضی هستمو شکر میکنم 

استان لرستان هستم 😂

خیلی قیمتا خوبه اونجا واقعا خزون شدم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
نمیشناسم کدوم مناطق خوبنما فقط میخاییم تابستونا بیایمخودمون ساکن جنوبیم

خوب و بدشو منم وارد نیستم ولی مثلا نارمک بد نیست. به ما یه خونه پنجاه و‌پنج متری کلید نخورده تو نارمک حدودای پنج میلیارد پیشنهاد دادن. البته باید یه املاکی معتبر بسپرین سرتون کلاه نزارن. ولی هست با این قیمتا ولی متراژ پایین .اگه اشنا داشته باشین تو تهران کارتون راحت تر میشه.ولی حتما مواظب باشین 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی