2777
2789
عنوان

چطور فردی رو از زندگیم حذف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر همه هم از راستگوییش مطمئن باشند چی

همه

ببین یه همکار دارم ۱۰ ساله یارو. رو میشناسه وباهاشون خانوادگی رفت وامد دارن

اون هیولا جوریه کهاین همکارم روسرش قسم میخوره

بعد من فقط میدونم چه بیماری هست

در این حد همممممه ارگانها ومدیرها و... قبولش دارن وعاشقشن اصلا

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
همهببین یه همکار دارم ۱۰ ساله یارو. رو میشناسه وباهاشون خانوادگی رفت وامد دارناون هیولا جوریه کهاین ...

الان فقط می‌خوام بیخیالش بشم درس بخونم، ولی هی یادم میاد چرا اینجوری می‌کنه حتی اگه دلیلش رو میدونستم یا اینکه می‌تونستم زنگ بزنم و جواب میداد خشمم رو خالی میکردم راحت میشدم 

چرا خانمه اگر نبود که میگفتم اینجا چرا باید الکی بگم خو😂

اخه انقد دوسش داری عجیبه

ببین من حس میکنم دقیقا خودشیفتس

ولی خب قضاوت نمیکنم

فرض کن نیست

بازم تو۲۰ ساله هیچ جوری با اون که ۴۰ سالشه بهم نمیخورید

پس بهتره بیخیال شی وبچسبی به ایندت 

اخه انقد دوسش داری عجیبهببین من حس میکنم دقیقا خودشیفتسولی خب قضاوت نمیکنمفرض کن نیستبازم تو۲۰ ساله ...

چون تو سخت ترین روزای زندگیم پیشم بود و خیلی بهم محبت میکرد خیلی قدرشو می‌دونم ...

اوهباور کن خودشه💔💔💔😣

چی خودشه ؟ خود شیفته؟ چرا تو نت زده که خودشون بالا میبینن ولی این اصلا اینجوری نبود خیلی فروتن بود اتفاقا اصلا خودشو بالا نمیدونست خیلی هم صبور و با آرامش 

چی خودشه ؟ خود شیفته؟ چرا تو نت زده که خودشون بالا میبینن ولی این اصلا اینجوری نبود خیلی فروتن بود ا ...

درونشون خودشونو بالا میدونن

در ظاهر فرووووتن ومهرباااانو بسیاااار سخاوتمند و...

تا اینکه بدونن ینفر وابستس بهشون

انفد سردو گرم میکنن که طرف عین معتادا دنبالشون بیافته

بابت یه ذره ارتباط وحس خوب 

اونام هی عذاب بدن

ببین باز من گناه گردن خودم نمیارم

شایدم ایشون اینجور نیست

درونشون خودشونو بالا میدونندر ظاهر فرووووتن ومهرباااانو بسیاااار سخاوتمند و...تا اینکه بدونن ینفر وا ...

خب من شمارشو پاک کردم دیگه، فقط چطور بهش فکر نکنم و تمرکز کنم می‌خوام یجوری فکر کنم که این آدم لیاقت محبتم رو نداشته و آدم درستی نبود وگرنه اینکارا نمی‌کرد منتها هی به روزای خوبش فکر میکنم 

خب من شمارشو پاک کردم دیگه، فقط چطور بهش فکر نکنم و تمرکز کنم می‌خوام یجوری فکر کنم که این آدم لیاقت ...

تو بمن بگو ببینم

اگر یک نفر نرمال باشه

همچین چالشی رو در دل یکنفر دیگر ایجاد میکنه؟

شک نکن یجای رفتار طرف مقابل مشکل داره که این چالش وخشم واضطراب درونی در تو ایجاد شده

از همه مهمتر اینکه خودتم مهر طلبی انگار 

وخب با اون آدم چفت شدی 

هیچی

اون نونتو میداد 

آبتو میداد 

خرجتو میداد. 

از یه جواب پیامم که دریغ داشت

پس بودنش به چه دردت میخوره

روزای خوبتونم میشه یه خاطره گوشه دلت

ببین آدما خوب یا بد 

تا ابد باهات نمیمونن که

براش آرزوی موفقیت کن

ولی رهاش کن

با خشم نمیشه قید کسیو زد

یادت که اومد یه دعا براش بکن وفکرتو ببر سمت چیزای دیگه

کم کم کمرنگ میشه

تو بمن بگو ببینماگر یک نفر نرمال باشههمچین چالشی رو در دل یکنفر دیگر ایجاد میکنه؟شک نکن یجای رفتار ط ...

همش میگم شاید بخاطر ازمونم رها کرد و بی محلی کرد که درس بخونم و ممکنه برگرده چون یکبار گفت بخاطر وابستگیت کمتر حرف بزنیم اما پارسال بود امسال نبود بنطرت دلیلش این نیست؟

همش میگم شاید بخاطر ازمونم رها کرد و بی محلی کرد که درس بخونم و ممکنه برگرده چون یکبار گفت بخاطر واب ...

نه

اینا بهانه های ذهنته

منم دلیل وبرهان زیاد داشتم😂

من میخوام بخوابم گلم

صبح باید برم سر کار

برو درستو بخون

اون حتی فرسته

خب که چی؟؟؟؟؟؟

اینو خودت از خودت سوال کن 

نهاینا بهانه های ذهنتهمنم دلیل وبرهان زیاد داشتم😂من میخوام بخوابم گلمصبح باید برم سر کاربرو درستو ب ...

خیلی ممنون ازت دوستم راهنمایی هات عالی بود شبتون بخیر