2777
2789
عنوان

هتل مشهد با امکان پختو پز

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 39 پست
مسافرخونه ها اخه تمیز نیست

خوب میشه ی روفرشی از خودتون اونجا پهن کنید روی فرشا دیگا هتلام همینه اگه بکم پول بیشتری بدی تازه لوازم تمیزو بسته بندی شده ام میگیری از کجا میخوایین بیایید مگه ...

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب میشه ی روفرشی از خودتون اونجا پهن کنید روی فرشا دیگا هتلام همینه اگه بکم پول بیشتری بدی تازه لوا ...

ن اوضاع مسافرخونه ها واقعا اصلا جالب نیس دیدم خیلی کثیف و قدیمی ان نمیدونم اگر جای تمیزی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

خوش ب سعادتتون 😍جاییو نمیشناسید تو شهرتون؟! یا از این خونه هایی ک اجاره میدن؟!

ممنون کاربر آقام...

نه بلد نیستم ولی میتونید توی آگهی های دیوار ببینید و اگه پسند کردید حضوری ببینید اگه باب میل بود انتخاب کنید

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

تو سفر روزه باشی سخته که

انقد حال میده 😅 ده روز دگ میشه خونه خودت روزا خوابیم ظهر بیدار میشیم افطار اماده میکنیم میریم حرم میایم افطار دوباره ۹ اینا حرم تا پاسی از شب😅 مشهد ماه رمضونش ی چی دیگس اصلا