2777
2789
عنوان

شوهرم نجوشیده خورد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وعده صادق ۳😑😑😑

تمومه کارش😶😶🤗

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

🤣🤣🤣🤣👍👍

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من تو بدترین شرایط هم که با شوهرم قهر باشم سینی غذا و چای رو براش آماده میکنم..میگم گناه داره.. از س ...

دلم ازش خونه خیلی اذیتم کرده

حالا  حقش بود واقعا 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

منم امروز صبح دعوامون شد ظهر غذا شو نخورد منم همون گذاشتم گفتم هروقت گشنش شد میخوره ولی مرغ که بمونه نمیخوره غروب گشنش بود اومد رفت آشپزخونه کلافه بود از یخچال گوشت چرخ‌کرده درآورد حوصله ش نگرفت درست کنه 

تخمه و داشت بجایش خورد   منم براش درست نکردم تا یه کنم قدر مو بدونه

منم امروز صبح دعوامون شد ظهر غذا شو نخورد منم همون گذاشتم گفتم هروقت گشنش شد میخوره ولی مرغ که بمونه ...

اخی از ظهر چیزی نخورده یعنی🤣

شوهر من برا خودش ی غذاهایی درست میکنه با حوصله

امشب شام نبود حتما یچیزی می‌پخت واسه خودش

حالا چه بعضیا مهربون شدنوالا بخدا هیچیشون نمیشه این مردا با ی وعده این مدلی غذاخوردن

شوهر من یکی باشه نمیخوره ببینه مزه غذا خوب نیست 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شوهر من یکی باشه نمیخوره ببینه مزه غذا خوب نیست

ن این میخوره حتی بدمزه ترین غذا رو

🤫چون چاق و شکموعه فرقی نداره واسش 

با شکم مرد شوخی نکنید.. به نظرم راه تنبیه این نیست...کار خراب تر میشه... یک بار دوبار امتحان کنید.. اگر دیدید جواب نداد با بدتر شد دیگه تکرار نکنید چون دلسردی میاره.. روش های دیگه رو امتحان کنید