2777
2789
عنوان

دارم برگه های دوازدهم رو تصحیح می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 167 پست
نمیشه زمان ما واقعا درس خواندن عالی بود ولی الان چی

عزیزم الان و با قبل مقایسه نکن 

به شدت سخت میگیرن الان 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی کاشکی اولش میگفتی داری نهایی کسایی که خرداد افتادن رو تصحیح می کنی بعضیا نفمیدن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

منم دوازدهم نمرمم در همین حد🤣🤣

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

تجدید رو‌نمیدونم بخونی تجدید نمیشی

برای خرداد میگم

ولی نمره بالا هجده خیلی سخته

هزارجور هزینه بکن شب تا صبح بخون

از اخر بازم اون‌چیزی که توقع داری نمیشه

نهایی رو خیلی دارن سخت میگیرن

پارسال زبان فاجعه بود منی که زبانم عالی بود استادمون رو بیست حساب کرده بود

شدم ۱۷:/ که میگفتن ۱۴ ۱۵ زبان همون بیسته بسکه سخت بود

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

انقد تغییرات ایجاد میکنن هر بار بچه ها بی علاقه میشن بالاخره

باورت میشه کتاب علوم چهارم پسرم با علوم چهارم دخترم که دوتاشون دوقلو هستن  باهم فرق میکنه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یا من تو کشور دیگه دوزادهم رو گذروندم یا شما راجب کشور دیگه صحبت میکنیمگه بچه های دوزادهم دی دست معل ...

نمی خوام در این باره بحث کنم 

همین الان سیستم روشنه و اومدم اینجا تا برم برای ادامه تصحیح 

بچه ها روز به روز باهوش تر میشن و متوجه میشن درسای مدرسه به دردشون نمیخورهاکثرا نوجوان ها کتابای به ...

با احترام به نظرتون 

دخترای سن متوسطه فقط عاشق رمان های الکی هستند 

پسرا هم بیشتر دنبال کار فنی 

البته اگر اهل کار کردن باشند 

کتاب مناسبی دست بچه ها نیست متاسفانه

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
منگ خودم دبیرمچرا پس برای ما نهایی نیس دی؟شاید استان به استان فرق میکنه

منم تازه فهمیدم مثل اینکه ایشون تجدیدی ها رو‌میگن

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اشتباه می کنی اکثرا دیگه کتاب نمی خونن سرها همه در گوشی و غیره

من با خیلیا حرف میزنم که اهل مطالعه ان و چقدر بهتر از نوجوانی‌ما می فهمن بخصوص پسرا که یا کلاسای ارتقای شخصیت میرن یا دنبال یادگیری کسب و کار هستند

سیستم آموزشی رو هم در نظر بگیرن الان خیلی سخت میگیرن واقعا

درسته نهایی ها توی سالای اخیر سخت شدن ولی همیشه به اندازه ده نمره سوال متوسط یا حتی اسونم توی امتحانا هست که بچه ها بتونن پاس کنن اونی که می افته دیگه اصلا لای کتابو هم باز نکرده