2777
2789
عنوان

ایده برای تولد همسر

93 بازدید | 16 پست

ما چند روز پیش یه دعوا حسابی کردیم و بدجوری از دستم ناراحت شد. چندروزی هم هست ندیدمش (عقدیم) هفته دیگه تولدشه 

چجوری براش تولد بگیرم که از دلش هم دربیاد 

چون اولین تولدیه که عقدیم میخوام حسابی هم سوپرایز کنم 

ممنون میشم کمک کنید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی ب بودجت داره

میتونی باغ اجاره کنی 

یا میتونی ی کافه ای رستورانی جایی سوپرایز کنی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همسر من هدیه خیلی خوشحالش نمیکنه

احتمالا روز مرد بریم سینما بعدش هم رستوران مورد علاقش

حالا شما چون عقدی رومانتیک تر باش،هدیه بگیر یا بلیط کنسرت رزرو کن و بعدش هم یه کافه برید 

راستی ما برای سالگرد عقدمون رفتیم تئاتر رستم و سهراب بعدش هم رستوران

اونم خوش گذشت

همسر من هدیه خیلی خوشحالش نمیکنهاحتمالا روز مرد بریم سینما بعدش هم رستوران مورد علاقشحالا شما چون عق ...

اره کنسرت عالیه حدودا ۲ تومن بلیطا میشه یک و نیمم شام یک و نیمم کادو

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ااول اون شروع کرد اما من حرف بدی بهش زدم

بنظرم اول باید اون دعوا رو درست کنید،و ببنید هر کدوم چقدر مقصرید،و جلوی تکرارش رو بگیرید،

بعدشم ببنید روز زن،یا تولد شما(اگر توی عقد،تولد شما بوده)اون واسه شما چکار کرده؟

خب مثلا تو کافه چجوری سوپرایزش کنم دنبال یه ایده خاصم

من ی سری با خانوم دوستش هماهنگ شدم ،ارتباطی باهم نداشتیم شمارسو پیدا کردم گفتم شوهرت همسرمو بیاره کافه روز قبل رفتم انتهای سالنو رزرو کردم بادکنک و اینا گذاشتم کیکم گرفتم با بچه هامو خانوم دویتش رفتم کافه دوستش گفته بود بریم ی قهوه بخوریم بریم اومد شوهرم هنگ کرد باورش نمیشد

اونجا کلی وسایل سفارش دادیم بعدم شام رفتیم باغ رستوران سمت کنسلقون

آره اینجوری خوبه بگم دوستش بیارتشخیلی ممنون

فدات گلم