2777
2789
عنوان

به نامزدم عمدا پیام اشتباه دادم ببینم واکنشش چیه عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر کم 😶😂

دیگه چیزی بود که از دستم بر میومد 😂😂😂❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خب اینکه فکر میکنه با دوستاش بوده نشونه سلامت روانشه🫶🏻

اره واقعا

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

چرا به هیچ جاش نگرف

اول اینکه ایشون بعد هراتفاقی واکنش زیادی نشون نمیده

بیشتر فکری میشه

ولی توی تلگرام پیام داده بود

و اینکه بهم اعتماد داره

یه دختر مستقل شاد🌱                                                     عاشق گربه🐈‍⬛🥲

والافکر کنم سنش خیلی پایینهبعد میگن بچهای الآن زرنگن،زرنگ نیستن جسورن

جسور هم نیستن بی عقل ان

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
خسته نباشی ☕🫖 😁

🫂💙

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اول اینکه ایشون بعد هراتفاقی واکنش زیادی نشون نمیدهبیشتر فکری میشهولی توی تلگرام پیام داده بودو اینک ...

اره  بهت اعتماد داره 

و شکاک نیس 

این یعنی انتخابت درسته 🫠

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...