2777
2789
عنوان

یعنی دوست پسرم داره خیانت میکنه

749 بازدید | 73 پست

دخترا منو دوست پسرم دو سه روزه قهریم خیلی اومد منت کشی هرسری افتابه گرفتم روش امروز صبح یه پروژه مهم باید تحویل میدادیم و ازمون داشتیم 

خیلی سخت بود همه جمع شده بودیم اتاق مسئول اومد گفت چهارنفر داوطلب بیان من رفتم دوست پسرمم دید من رفتم بدو اومد که اونم بیاد که چهارنفر تکمیل شد بهش گفتن بشینه اینم بگم اصلا محلش نمیدادم حتی مجبور شدم لاکمو پاک کنم رفت واسم لاک پاک کن خرید لاک پاک کنو نکرفتم با دندونم میکندم لاکمو 

اونم عصبی نگام میکرد خلاصه من ازمونو دادم رفت 

بعد عصر زنک زدم به دوستم گفتم چخبر از رلم

گفت تو که رفتیییی

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا مردم با سه تا بچه طلاق میگیرن تو میگی دوست پسرم خیانت کرد ول کن😑

میگم حالا مگه گوهه که روش افتابه میگیری😂😂

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

اون سری بعد شما رفت انجام داد ازمونو و پرثوژرو تحویل داد اینم بگم بچه ها بعد تموم شدن مار حق برگشت به اتاق اولو نداشتیم رلم رفته یواشکی دوستمو صدا مرده تو راه پله بهش تقلب رسونده ازش خواسته کاپشنشو بیاره رفیقمم رفته برده داده

بعد منم میخواستم برگردم شهرمون قبلش رفتم پاتوقمون بعد رفتم سوار اتوبوس شدم اتوبوس که حرکت کرد دیدم دوست پسرم بدو بدو خودشو رسوند اما اتوبوس نگه نداشت منم از راننده نخواستم نگه داره

این رفیقم که حرف زده با رلم قبلا رو رلم کراش بود 

به نظرتون ناراحت شم که چرا اینکارو کرده؟ یا زیادی حساس شدم؟ 

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
ووایی چ بحال چجوری باهم اشنا شدینن

عزیزم سه ماهه روانیم کرده بود روانیییی با همه دانشگاه دعوا کرد هرروز میومد جلو خوابگاهمون یکم مریض میشدم سریع میبرد دکتر منو

رفیقام همه روش کراش بودن خلاصه دا الان یه ماهه بهش اوکی دادم هرروزم قهر میکنم نمیدونم چه مرگمه

اوووو اسی چقد ناز کردی بسه بابا وا بده من بودم لاک پاکن رو میگرفتم خیلی ریزم عشوه میومدم والا پسره خ ...

اره زیاد دوسم داره خیلیم الکی قهر بودما بیچاره هزار بار اومد گفت ببخشید غلط کردم کاری نکرده بودا اما خب دلم باهاش صاف نمیشه 

حتی بدبخت میخواست اخر امتحان بده دید من رفتم اول میخواس بیاد استرس نگیرم که خداروشکر نزاشتن