_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 عنوان 🖤⃝🤍بیاید حسی که از این اکانت میگیرید رو بگید🖤⃝🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 53 پست وایبی که از من میگیرید چیه ؟ همین جوری از کاربریم اولین چیزهایی که به ذهنتون میرسه رو بگید@_shine_ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/11 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 اره همینطور بود، خیلی تغییر کردی، نمیدونم اسم کاربریت تو ذهنم مونده بود بعدا ک دیدمت پرام ریخ از این ... اگر بگم یه آدمی در تمام مدت و در تمام ابعاد منو شکنجه میکرد بلوف نیست دقیقا مساوی با شکنجه های اتاق رد روم توی روسیه !انقدر که با خانوادم هم به مشکل خورده بودم هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38353 اگر بگم یه آدمی در تمام مدت و در تمام ابعاد منو شکنجه میکرد بلوف نیست دقیقا مساوی با شکنجه های اتاق ... نه متوجهم، بعضی وقتا ی چیزایی ادم و میشکنه الان ک حالت خوبه و کنار اومدی؟ مهم الانهمتاسفم نمیخواستم تورو یاد گذشته بندازم.. _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 نه متوجهم، بعضی وقتا ی چیزایی ادم و میشکنه الان ک حالت خوبه و کنار اومدی؟ مهم الانهمتاسفم نمیخواستم ... حتی به خاطر اون سال اول کنکور قبول شدم ولی دانشگاه نرفتم!!! متاسف نباش چون گذشته همیشه در یاده هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38353 حتی به خاطر اون سال اول کنکور قبول شدم ولی دانشگاه نرفتم!!! متاسف نباش چون گذشته همیشه در یاده دیگ الان بهش فک نکن، خب؟هرچیزی ک حالت رو خراب میکنه از خودت دور کن، تو زحمت کشیدی برای حالِ خوبِ امروزت، پس مراقبش باش' _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 دیگ الان بهش فک نکن، خب؟هرچیزی ک حالت رو خراب میکنه از خودت دور کن، تو زحمت کشیدی برای حالِ خوبِ امر ... هیییی آره بیخیال😂 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 نمیشناسمت🥲 میدونم 😂کلا حدسی هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_گربه_سیاه عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 1690 باسلیقه، ظاهر گوگولی ولی درون خشن ، حاضر جواب ، خوش قلب، زرنگ، ممکنه تو استایلت بیشتر از چیزهای دارک استفاده کنی برگشت به آزادی🕊
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 مظلومیت حس میکنم اذیتت کردن آره خیلی بد هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 چرا حس کردم ی دختر زیبا و لوس هستی😅 هیچکدومش😂ولی مرسیییی💜 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 باحالی🤣 ممنون😂 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...