2777
2789
عنوان

🖤⃝🤍بیاید حسی که از این اکانت میگیرید رو بگید🖤⃝🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
اره همینطور بود، خیلی تغییر کردی، نمیدونم اسم کاربریت تو ذهنم مونده بود بعدا ک دیدمت پرام ریخ از این ...

اگر بگم یه آدمی در تمام مدت و در تمام ابعاد منو شکنجه میکرد بلوف نیست 

دقیقا مساوی با شکنجه های اتاق رد روم توی روسیه !

انقدر که با خانوادم هم به مشکل خورده بودم 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اگر بگم یه آدمی در تمام مدت و در تمام ابعاد منو شکنجه میکرد بلوف نیست دقیقا مساوی با شکنجه های اتاق ...

نه متوجهم، بعضی وقتا ی چیزایی ادم و میشکنه 

الان ک حالت خوبه و کنار اومدی؟ مهم الانه

متاسفم نمی‌خواستم تورو یاد گذشته بندازم..

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه متوجهم، بعضی وقتا ی چیزایی ادم و میشکنه الان ک حالت خوبه و کنار اومدی؟ مهم الانهمتاسفم نمی‌خواستم ...

حتی به خاطر اون سال اول کنکور قبول شدم ولی دانشگاه نرفتم!!! 

متاسف نباش چون گذشته همیشه در یاده

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

حتی به خاطر اون سال اول کنکور قبول شدم ولی دانشگاه نرفتم!!! متاسف نباش چون گذشته همیشه در یاده

دیگ الان بهش فک نکن، خب؟

هرچیزی ک حالت رو خراب میکنه از خودت دور کن، تو زحمت کشیدی برای حالِ خوبِ امروزت، پس مراقبش باش'

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

دیگ الان بهش فک نکن، خب؟هرچیزی ک حالت رو خراب میکنه از خودت دور کن، تو زحمت کشیدی برای حالِ خوبِ امر ...

هیییی آره بیخیال😂

نمیشناسمت🥲

میدونم 😂

کلا حدسی

مظلومیت حس میکنم اذیتت کردن

آره خیلی بد 

چرا حس کردم ی دختر زیبا و لوس هستی😅

هیچکدومش😂

ولی مرسیییی💜

باحالی🤣

ممنون😂