2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا طرفم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سال همه مدل خیانت و عذاب بهم داده بود زودترازینا میخواس بره ک کشش داد تاتولدم توقع نداشتم شب تولد ...

همه اونا جدا ،بحثی که گفتی واسه خرید هدیس

از هیچ کس نباید توقع داشته باشی و 

هیچ کسو هم واسه کادو نباید دور بندازی

من کل عمرم یبار تو رابطه بودم

۳ سال پیش

سه سال پیش ۱۷ میلیون خرج کردم براش ولی اون دریغ از یه کادو

ولی مهم نبود من کادو هارو بدون اطلاع به اون میخریدم و میدونستم وضع مالی خوبی نداره توقع نداشتم

تولدمم هیچی نگرفت حتی

ولی

من اونو واسه خودش میخواستم

تو هم اگه یکی رو دوست داری

واسه خودش بخواه

بذار وعده بده

محتاجشی مگه؟؟

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بعضیا انقدر ادمو عذاب میدن، اخرش که صبرت لبریز میشه و باهاشون بد حرف میزنی، خودشونو مظلوم میکنن و مق ...

تواگ شب میخوای بری بخری چرا از صبش بهم بی محلی میکنی آخه

بعد سه سال قول ازدواج خیانت ومنودنبال خودش کشوندن نباید سرقولس میموند

کسی که هم خیانت کرده هم بدقول چجور ازش انتظار داشتی پای قولش بمونه ؟؟درکل نباید به روش میزدی اونم رفته خریده فقط خواسته ضایع ات کنه 

باور کن این حرفاروزدی خواسته لجتودربیاره ورفته گرفتهوگرنه کسی که یه نفرودوست داره اینکارونمیکنهمتاسف ...

ببین طرف پارسال برای اذیتایی ک باهام کرده بوده میخواسه بخره بعد گفته براتولدت میخرم از دوماه قبلن هی می‌گفته تولدت نزدیکه

بعد شب تولدم گفته واسادوروز دیگ بعد من گله کردم اه کشیدم رفته خریده فیلم فرستاده دیگ هم بهم ز نزده

خب من الان چیکارکنم بنظرت

دارم از خشم میترکم

کسی که هم خیانت کرده هم بدقول چجور ازش انتظار داشتی پای قولش بمونه ؟؟درکل نباید به روش میزدی اونم رف ...

گوشی ۷۰ملسونی نمیخرن برای ضایه کردن که عزیزم پول مفت ک نداشششته