2777
2789

۸ ساله میتونی مدرک بگیری

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو به نظرم فیلمای ۷play رو ببین بعد کتابای تاپ ناچو بگیر و برنامه بیاموز رو نسب کن با اون ادامه بدها ...

عزیزم من چند سال زبان خوندم ولی الان ۳ سالی هست ول کردم میخوام دوباره شروع کنم باید تعیین سطح بدم نمیدونم چجوری مرور کنم که مطالب یادم بیاد بعد تعیین سطح شرکت کنم میشه لطفا راهنماییم کنی🙏

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

عزیزم من چند سال زبان خوندم ولی الان ۳ سالی هست ول کردم میخوام دوباره شروع کنم باید تعیین سطح بدم نم ...

تعیین سطح لازم نیست کتاباتو دوباره مرور کن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
بعد فمیلی چه کتابیه؟چن تا کتاب بایدخونده بشه

کتاب فمیلی نمیشناسم

بهترین کتاب همون تاپ ناچه شما همونو تموم کت بعد برو سراغ اینساید ریدینگ

مرسی گلم اینو سرچ کردم ایدیش انگاری طولانی تر بود ۵۵ هزار عضو داشتببینم خودخوان میتونم یانه

آره من خلاصشو گفتم منکه دارم باهاش میخونم درس ۴۸ هستم یه زبان دیگه واقعا راضی هستم 

موفق باشی