2777
2789
عنوان

کل خانواده میگن زوده بچه نیار ولی من ماه دیگه اقدام میکنم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 90 پست
حتما پشیمون،،، تو این کشور بچه بیارن که حتی کوچک ترین نیازش که آب و برق و گاز است ،،،،نیست

هوا خواهر هوا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا زود نیار

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مرسی عزیزم.🥰شناسایی شدم به فنا رفتم🥲تازه کاربریمو دوباره فعال کردم.😁

ای بابا بد شد😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
حتما پشیمون،،، تو این کشور بچه بیارن که حتی کوچک ترین نیازش که آب و برق و گاز است ،،،،نیست

آخ قربون دهنت 👏 👏 👏 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه خوب نبود چرا سع تا آوردن

والا الان هرکس تو تاپیک و داره میگه نیار خودش دو تا داره خب اولی رو آورده بد بود چرا دومی رو آورده ؟ اتفاقا بچه باشه زندگی آدم با نظم میشه 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

خیلی ساده ای اونا حداقل 3سال پیش بچه آوردن بچه تو این دوره زمونه عذابه من کاری با بحث مالیشو ندارم م ...

نمیشه ک بخاطر اوضاع و گرونی این نعمت رو از خودم دریغ کنم :/

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

والا الان هرکس تو تاپیک و داره میگه نیار خودش دو تا داره خب اولی رو آورده بد بود چرا دومی رو آورده ؟ ...

یه چیزای تجربه کردنی ه 

من خودم یدونه پسر دارم 

بارداری خیلیییییییییی سختی داشتم استراحت مطلق بودم نمی تونستم بلند شم خیلی سخت بود بعد یه گروه بارداری داشتم اونا بچه دومشون بود 

میگفتم وای زایمان کنم راحت شم خسته شدم 

بعد میگفتن الان روزای خوشته 

تو دلم فحش میدادم که اینا چقدر احمقن 

بعد که به دنیا اومدم فهمیدم چی میگن 

حکایت شما هم همینه 

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

خیلی بچه و احمقی 

از حالت تهوع بارداری و ترک خوردن شکمو و ورم کردن و این چیزا که بگذریم

وقتی عن بچه شستی و شب بیداری کشیدی و عر عر بچه تو سرت بود هی و مریضی و بیماری بچه و ریده شدن تو هیکل خودتو افسردگی وگود شدن زیر چشمو سرکوفتای فامیل و دخالتاشون تو تربیت بچه و بعد کلی خرج پوشک و لباس و این چرت و پرتا بعد از اونم بزرگ کردن و تربیت کردن سخت و یاد دادن الفبا و 2+2 چند میشه و این شر و ورا به سرت اومد حالیت میشه که چه آدم اصکلی بودی که دلت میخواسته بچه دار شی اونم تو سالای اول زندگیت