2777
2789
عنوان

آیا این کاربری واقعا فوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 115 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم کسی یادش هست یا نهیه کاربری بودن پزشک بودن تو دوران کرونا گفتن فوت شدهعکس پروفایلشم فک کنم خ ...

واقعی بود؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خیر فوت نشدنا۱لا فوتی در کار نبودهفقط میخاستن جلب توجه کنن که دوستان ما رو هم درگیر این بازی مسخره ک ...

عجیبخ یه تعدادی میان از این افرادطرفداری میکنن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

@بگویاسی

دورت بگردم ایشون نبودن😭😭😭😘😘

عهههه این یاسی رو میگفت اسی؟

ن عزیرم یکی دیگه بود😢

دورت بگردم ایشون نبودن😭😭😭😘😘

عه جدی😂😂😂

یاسی معروفِ سایت ایشون هستن😂💔

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

نمیدونم هنوزمیادم میوفته بعضی وقتا

من اون کاربر مببنا بودجذاب تو دلی از بالکن افتاد فوت کرد  هنو یادمه

بگو یاسی نهیاسی ۲۸۸۴دوستش هست

عه نمیدونستم😂😂😂😂

آخه ایشون رو بیشتر دیدم😂💔

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑