2777
2789
عنوان

📌گوش درد کودک لطفا بیایید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 16 پست

عریزم این دکتر مقدادی از بهترین پزشکان کشوره.دکتر پسر خودمه ببین داروی انفولانزا واسه بچه ای که واکسن انفولانزا نزده و بچه ای که قلبش سالمه و مشکلی نداره اینه‌من بچه جاریم یک هفته بیمارستان بستری بود اخر تشخیص ندادن رفتم پیش این دکتر بدون دیدن مریض با گفتن علایم که یک ماه تب بود و یک هفته اخر تب بالای ۴۰ گفتن انفولانزاست این قرص ضدویروسو داد این نسخه رو به دکتر بیمارستان نشون دادن داروشو دادن و بعد دوروز تب قطع شد امروزم مرخص شد.شما این پیامو ببر به دکتر متخصص نشون بده این دارورو بگیر بده بچه با ی فاشق چایخوری عسل باید مخلوط بشه چون بشدت تلخه دوروز بخوره تبش بند میاد تا پنج روز باید ادامه بده و اخر خوب میشه.فقط با دکترش مشورت کن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره