2777
2789
عنوان

📌گوش درد کودک لطفا بیایید🥺

79 بازدید | 16 پست

خانوما پسرم آنفولانزا گرفته 

آمپول برای عفونت چند بار زد

شربت آموکسی کلاو دکتر براش نوشت 

هنوز نصف مونده

بازم میگه گوشم درد می‌کنه 

بهش مسکن میدم بخوابه 

دلم براش کباب 

تورو خدا طبیعی بگید چیکار کنم بهتر بشه😭

هیچی ببر بستری کنن تا عفونت نزده به خونش

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گریه نداره عزیزم دو روز انتی بیوتیک میزنن بچه راحت میشه ترس نداره بستری از تو خونه راحت تره

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
تاعفونت کامل برطرف نشه هنوز گوش درد ادامه داره.ددره داروهاش رو کامل کن ببین اکر بازم درد گوش ادامه د ...

دیروز دکتر بودم حرف شما زد 

اصلا نگفت بستری 

اینجا آدم میترسونن

دیروز بودم بخدا بعد دارو گفت آمپول

سینوس هاش عفونت داره؟ آبریزش بینی چرکی داره ؟ اگه گوشش رو بررسی کردن و گفتن عفونت نداره سینوزیت هم باعث گوش درد میشه دو سه روز آنتی بیوتیک بده دیدی فرقی نکرد دوباره ببر .

ولی اگه مطمئن نیستی گوش هاشو عفونت داره یا نه دوباره ببر . 

آخه دل آدم خالی میکنیددکتر گفت دارو بخوره شما میگی بستری کن

عزیزم شما بیا منو بزن

میگی با دارو خوب نشده گفتم ببر بستری کن الکی هم که بستری نمیکنن دکتر دوباره میبینه اگه نیاز بود خودش تشخیص میده من تجربه خودمو گفتم پسرم همینطوری بود دیر بردم عفونت گوشش زد به خونش از خودم که در نمیارم

دیروز دکتر بودم حرف شما زد اصلا نگفت بستری اینجا آدم میترسونن

دکتر قطعا بهتر از اینجا میتونه کمک کنه..البته متخصص گوش وحلق وبینی  یا متخصص اطفال باشه که بهتر بتونه مداواکنه.. نگران نباش پسرمنم ماه پیش عفونت گوش گرفت..تا داروهاش اثر کرد یک هفته ای طول کشید تا گوش درد وعفونت برطرف شد.داروهای انتی بیوتیکش  رو حتما سروقت بهش بده..

پارسا پسرمامان😍
دکتر قطعا بهتر از اینجا میتونه کمک کنه..البته متخصص گوش وحلق وبینی یا متخصص اطفال باشه که بهتر بتون ...

آره سر ساعت میدم گلم

ممنون عزیزم 

الان سیر کبابی گذاشتم نزدیک گوشش گفتن خوبه 

ببینم چی میشه 

کمی سبزی محلی و سیر پختم بخوره مامانم گفت آنتی بیوتیک براش 

خدا کنه بخوره 

سینوس هاش عفونت داره؟ آبریزش بینی چرکی داره ؟ اگه گوشش رو بررسی کردن و گفتن عفونت نداره سینوزیت هم ب ...

نه گلم آبریزش بینی مخاط سفید 

عفونی نیست 

دیروز دکتر میخاست گوش دوباره چک کنه 

متاسفانه همکاری نکرد 

گفت مستقیم ببر آمپول چون نمیزاره ببینم