2777
2789
عنوان

شوهرم از کار و بچم به عنوان اهرم فشار استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 66 پست
مطمئنم از ته دل نمیگه ولی میگه نرو

ی روز نرو مدرسه بگو دیگه نمیرم ببین چی میگه مطمئنم خودشم دلش نمیخواد استعفا بدی فقط خسته آخه منم ی بچه سه ساله دارم بچها خیلی اذیت میکنن پدرا دیگه حوصله ندارن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد از مردا بدم میاد 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
باهاش راه بیا دیگه گولش بزن با محبت بگو تا تحمل کنه اونم خسته شده مردا ک مثه ما خانم ها نیستن صبر و ...

بدبختی اینه تو بحث و دعوا میگه جایی که خودش مقصره عوض معذرت خواهی اینجوری میکنه. من برم نا شو بکشم

آزاد مغازه داره

خب شغلشم ک ازاده میتونه با تاخیر بره ، اونایی ک شوهراشون باید سر وقت محل کارشون باشن چی ، 

حالا ی تایم صبحه دیگه ، بچه خودشم هست خوبه حالا

عجبا 

ولی کارتو ول نکن حیفه، سختیارو تحمل کن.. میگن هر موفقیتی سختی داره ..انشاالله حل بشه 

حالا یسریا هم شاغلن هم درس میخونن ، سختیییی میکشنااا

ی روز نرو مدرسه بگو دیگه نمیرم ببین چی میگه مطمئنم خودشم دلش نمیخواد استعفا بدی فقط خسته آخه منم ی ب ...

بهش میگم اگه پاش هست باهم بریم اداره استعفا بدم ببینم مردش هست یا نه این همه هزینه و زحمت و نذر و دعای من به باد بده 

فقط کتاب مطهری خدمات متقابلو نرسیدم بخونم همه رو خوندم تقریبا 1 ماه ولی صبح تا شب فقط میخوندم شاید ر ...

موفق باشی عزیزم 

برای منم دعا کن قبول بشم 

دارم میخونم ولی گاهی کم میارم ول میکنم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
‌‌‌‌‌. ‌. بچه رو می‌بره مغازه باخودش‌....درسته زحمت کشیدی تا این شغل و داشته باشی ولی هیچ ...

مغازه مال خودمونه گرمه بزرگه تلوزیون داره مبل داره چایی هست. آلاخون والاخون نیست که