2777
2789

خب کارهای زیبایی مثل ناخن کاشت مژه 

مخصوصا مژه که به چشم نزدیک خیلی خطرناکه 

بدون شک طولانی مدت آسیب میزنه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم همه میگن مژه های خودت میریزهیاااینکه وقتی تک و توک میفته چشمات نامتقارن میشهچشمات سنگین میشهنم ...

اگه باهاش ور نری مژه های خودت نمیریزه یعنی وقتی شل شد نکنش قیچیش کن وگرنه مژه خودتم باهاش درمیاد

نه من حتی وقتی مگاوالیوم هم میزارم اصلا احساس نمی‌کنم مژه اضافی رو چشمامه

در کل اکستنشن اینطوریه که ۱۰ روز اول خیلی خوشگل و مرتبه ۱۰ روز دوم به مرتبی قبل نیست ولی بازم خوبه اما ۱۰ روز سوم دیگه نامرتب میشه حموم هم میشه راحت بری فقط بهتره صورتت رو مدت طولانی مستقیم زیر دوش نبری 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چی هست

اکستنشن مژه عزیزم 

تار به تار رو مژه های طبیعی مژه مصنوعی میزارن خواستی سرچ کن ببین عکساشو

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
مرسی عزیزمشما تهرانی؟

قربونت 😚

نه عزیزم 

من انجام دادم سختی داشت اینایی که میگی ولی عادت کردم خوبیش این بود که آرایش نمیکردم و خیلی کیف میداد ،و اینکه مژه هام می‌ریخت الان تصمیم گرفتم دو سه ماه استراحت بدم دوباره بکارم ،بعد همین و دوباره تکرار کنم و اینکه خیلی بهم میومد و من ترکیبی مشکلی و قهوه ای گذاشته بودم خیلی ناز بود تعریف از خود نباشه

🎻