آنه_دختری_از_پاریس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 103 عنوان یه دکتر خوب برای عمل بینی معرفی میکنین 128 بازدید | 20 پست فرقی نداره کجا باشهفقط واقعا دیده باشین که کارش عالی باشه😂واسه بینی گوشتی میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد... 1403/10/11 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرمار_شماره_2 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 173 خودم پیش دکتر کاظمی عمل کردم اتفاقا بینیم هم گوشتی بود حالا هیچ کس باورش نمیشه تبدیل به این قیافه شدم 😂عکس قبل و بعد یه دنیا با هم فرق میکنن
آنه_دختری_از_پاریس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 103 خودم پیش دکتر کاظمی عمل کردم اتفاقا بینیم هم گوشتی بود حالا هیچ کس باورش نمیشه تبدیل به این قیافه شد ... مرسی عزیزممطبشون کجاست؟ چقد عمل کردی؟ میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد...
آلفرودیت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 469 نمیدونم دکتر خوب برای بینی های استخونی بزرگ زاهدان و تهران معرفی میکنین 🫠 تهران حسین نژاد شنیدم خوبه • کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها )
آنه_دختری_از_پاریس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 103 عالی شاهی گرگان. کیانوش ناهید مشهد . مرسی عزیزدلمآدرس یا شماره تلفنشون رو ندارین؟ خودتون عمل کردین؟ میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد...
آنه_دختری_از_پاریس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 103 فقط عبدالرضا خاتمی مطبشون کجاست؟ خودتون عمل کردین؟ میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد...
kosarsh عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 700 من از دکتر خودم خیلی راضیمتهران رومیانیفقط اینکه کاملا طبیعی عمل میکنه
آنه_دختری_از_پاریس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 103 نمیدونم دکتر خوب برای بینی های استخونی بزرگ زاهدان و تهران معرفی میکنین 🫠 تهران حسین نژاد شنیدم خو ... اهوم بینی گوشتی چطور😂🤦🏻♀️؟اخه من دماغم گوشتی و یجورایی پهنهراسته میگن بینی گوشتی عمل تاثیر ندارع و بازگشت داره؟؟ میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد...
زهرمار_شماره_2 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 173 مرسی عزیزممطبشون کجاست؟ چقد عمل کردی؟ خرم آباده من مهر ۴۰۲ , چهل تومن باهام افتاد
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 14761 مطبشون کجاست؟ خودتون عمل کردین؟ من دوستام خانواده و فامیلخیابان فرشته تهراناستادن ایشون
آنه_دختری_از_پاریس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 103 من از دکتر خودم خیلی راضیمتهران رومیانیفقط اینکه کاملا طبیعی عمل میکنه مرسی عزیزدلمچه خوب بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟ چقدر عمل کردن میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد...
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 10204 دکتر ایرج وکیلی مشهد من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 10960 مرسی عزیزدلمآدرس یا شماره تلفنشون رو ندارین؟ خودتون عمل کردین؟ من ناهید عمل کردم خیلی سال پیش عالی ترینن کارهای عالی شاهی و دیدم عالی هستن