2777
2789
عنوان

به جای یه نفر چله میگیرم ✨اسم بدید قرعه کشی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 55 پست
مونا🫠🤍🌱

به نیت بهتر شدن اوضاع روحیم،رفع وسواس فکریم و به خیر گذشتن این مشکلاتی که توی ذهنم به وجود اومده

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
عاطفه ۳۵ ساله برای ازدواجم یه عاطفه دیگه اسم گذاشته منو بزار عاطفه ۳۵ که قاطی نشیمامیدوارم حاجت روا ...

عذر میخوام فضولی نباشه میتونی تو سایت ادم و هوا ثبت نام کنی قانونی هست سایت ش شبکه ۲ برنامه تصویر زندگی تبلیغ شو دیدم 

مورد مناسب و بهتون معرفی میکنن شما اجازه میدین میان خواستگاری 

عذر میخوام فضولی نباشه میتونی تو سایت ادم و هوا ثبت نام کنی قانونی هست سایت ش شبکه ۲ برنامه تصویر زن ...

نه عزیزم علاقه ای ندارم

واقعیتش اینه خواستگار میاد جور نمیشه😔 تازگی باز ازدواجم بهم خورده

.
عاطفه ۳۵ ساله برای ازدواجم یه عاطفه دیگه اسم گذاشته منو بزار عاطفه ۳۵ که قاطی نشیمامیدوارم حاجت روا ...

سلام

اسم شما اومد😅

حاجت روا باشید ان شاءلله 

چله چ سوره ای

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

سلاماسم شما اومد😅حاجت روا باشید ان شاءلله چله چ سوره ای

جدی؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

هر چی خودن راحت تری و دوس داری به نیت ازدواج کردنم 😔

تازگی خواستگاریم که خوب پیش‌رفت بهم خورد بیخودی

.
جدی؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭هر چی خودن راحت تری و دوس داری به نیت ازدواج کردنم 😔تازگی خواستگاریم که خوب پیش ...

عزیزم توکلت به خدا باشههه

من واقعن نمیدونم میخوای خودت تحقیق کنی و بهم بگی

من هم حشرو شنیدم هم طه هم یاسین و...

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً