من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من مشکل فک ندارم فقط دوتا دندونای بالای و ی دونه پایین ب سمت داخلهیعنی چقد تو ظاهر تاثیرداره؟شکل صور ...
نه شکل صورتت رو عوض نمیکنه مشکلات فکی و دندونتو برطرف میکنه وقتی دندونات ردیف بشه لبخند زدنت و این چیزا قشنگ تر میشه از این بابت میگن ظاهرت تعابیر میکنه ولی قبول داری دندون رو همه چی تاثیر داره مخصوصا اگه ارتو باعث بشه مشکل فکیت برطرف بشه جویدنت بهتر میشه چون اگه آدم نتونه خوب غذا بجوه معدش خراب میشه رودش خراب میشه
چقدر شبیه دندونای من ولی من مشکل فک ندارم همه چیش کاملا اوکیه فقط دندونای پایینم کپی توعه ولی متنفرم از ارتودنسی و خدمات دندان خیلی عذابم میده راه دیگه ای نیست بشه دندون رو تا حدی لااقل صاف منظم کرد
به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم