2777
2789
عنوان

ارتودنسی کردمم ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 78 پست
دیگه دوماه نمیشه که تااون حد

من درد داشتم واقعا .و اینکه هرسری هم بری برات سیم هارو عوض کنه مثل روز اول دوروز درد داری

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

مبارکت باشه من دو ساله ارتو دارم انقد تغییر کنی که نگو خودت اعتمادبه‌نفس میگیری فقط مسواک زدن یادت ن ...

آره تمیزمیکنم کلا 

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکت باشه من دو ساله ارتو دارم انقد تغییر کنی که نگو خودت اعتمادبه‌نفس میگیری فقط مسواک زدن یادت ن ...

من مشکل فک ندارم فقط دوتا دندونای بالای و ی دونه پایین ب سمت داخله

یعنی چقد تو ظاهر تاثیرداره؟شکل صورتو عوض میکنه؟

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

من درد داشتم واقعا .و اینکه هرسری هم بری برات سیم هارو عوض کنه مثل روز اول دوروز درد داری

من الان درد دارم دلم میخاد دربیارم 😔 

عزمزمه چند تا از دندونای عقبم عصب کشی با روکش‌های اصلا میشه ارتودنسی کرد ؟میترسم بشکنن کلا عقبیم عصب ...

من روکش دارم چندتا ولی خب مشکلی نداره.

اول دکتر برات یه سری عکس میگه که بگیری.

وضعیت دندونات و پوسیدگی های سطحی و ریشه رو نشون میده.

من مشکل فک ندارم فقط دوتا دندونای بالای و ی دونه پایین ب سمت داخلهیعنی چقد تو ظاهر تاثیرداره؟شکل صور ...

نه شکل صورتت رو عوض نمیکنه مشکلات فکی و دندونتو برطرف میکنه وقتی دندونات ردیف بشه لبخند زدنت و این چیزا قشنگ تر میشه از این بابت میگن ظاهرت تعابیر میکنه ولی قبول داری دندون رو همه چی تاثیر داره مخصوصا اگه ارتو باعث بشه مشکل فکیت برطرف بشه جویدنت بهتر میشه چون اگه آدم نتونه خوب غذا بجوه معدش خراب میشه رودش خراب میشه 

عکس نمیاد 😐

چقدر شبیه دندونای من ولی من مشکل فک ندارم همه چیش کاملا اوکیه فقط دندونای پایینم کپی توعه ولی متنفرم از ارتودنسی و خدمات دندان خیلی عذابم میده راه دیگه ای نیست بشه دندون رو تا حدی لااقل صاف منظم کرد 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

نه شکل صورتت رو عوض نمیکنه مشکلات فکی و دندونتو برطرف میکنه وقتی دندونات ردیف بشه لبخند زدنت و این چ ...

اره واقعا

ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم😍

ایشاله منم ارتودنسی کنم خیلی تو فکرشم

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

یه فشار حس میکنی روی فکت؟ میتونی به کارهای معمولت برسی

اره ولی یه دندونم روبادستگاه تراشیده بدون بی حسی اونم خیلی حساسه