2777
2789
عنوان

خاطره و تجربتون از زایمان😇

193 بازدید | 19 پست

چه خاطره و تجربه ی از زایمانتون دارین؟

طبیعی بوده یا سزارین 🤔

من در حال حاضر بین دوراهی گیرکردم🤕

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سزارین قشنگ ترین خاطره هم مربوط به دکترمه ک چقدر میخندید بهم انرژی میداد ایشالا هرجا ک هست سلامت ...

من از سزارین ترسوندنم

یه پیج دیدم واسه بیحسی اپیدورال یه بنده خدا سردرد شد فشارش بعد زایمان رفت بالا فوت کرد

چقدر حالم بد شد میخاستم ببینم خطرش یعنی انقدر زیاده؟

سزارین بودم کیسه ابم ی روز قبل تاریخ زایمانم ترکید وای پرستارا رونگم‌تواتاق عمل پاچه میگرفتن منم زبون نداشتم اونموقع گریه میکردم میگفتن زودباش خانوم درازبکش ببینم 

من از سزارین ترسوندنمیه پیج دیدم واسه بیحسی اپیدورال یه بنده خدا سردرد شد فشارش بعد زایمان رفت بالا ...

بستگی به دکترت داره من سزارین کردم اولش خب درد داره هم شکم هم شونه هام  بالاخره شکمو پاره میکنن ولی من بعداز ده روز خوب شدم دیگه خودم همه کارام انجام میدادم

زایمان اولم طبیعی بود 

از سزارین خیلی می ترسیدم 

۸ ساعت درد کشیدم بچم دنیا اومد 

همین ک سر خرد بیرون کل دردم رفت همین ب تمام دنیا می‌ارزید 

بعد سزارینی هارو ک میدیدم روتختی خیلی درد داشتن و ننی تونستن بچشون رو شیر بدن خدارو هزار نرتبه شکر کردم ک من طبیعی بودم 

نمیگم درد نداشتم زیادی درد داشتم اما بهتر از عمل بود

زایمان دومم هم درد در حد مرگم ۴ ساعت بود 

خیلی زایمان خوبی بود اما غم انگیز گذشت 

آن شاالله شما بهترین زایمان و ی بچه سالن بیاد بغلت گلم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

طبیعی بود 

از صبح حالم یه جوری بود سرگیجه و حالت تهوع داشتم بعد کم کم دردای خفیف شروع شد و چند ساعت بعد شدید شدم

بعد رفتم بیمارستان... ظهر بردنم تو اتاق زایمان... بعد چند ساعت درد وحشتناک و ارزوی مرگ حدودای ساعت 9 پسرم به دنیا اومد 

و اون لحظه انگار که اروم شدم دیگه دردی نداشتم و یه جورایی یه حس خوبی هم داشتم و خوابمم می اومد

کل زایمانم از صبح تا شب حدود 12 ساعت طول کشید 

سخت بود و بعد به دنیا اومدن بچه یادم رفت

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

قبل بارداری کلاس آمادگی قبل از زایمان رفتم و ورزش میکردم ، دو روز زودتر از تاریخی که دکتر گفته بود انقباض شروع شد ، با دکترم هماهنگ کردم ساعت ۹ صبح رفتم بیمارستان ، تا رگ گیری و ضربان قلب بچه رو چک کردن دکتر اومد ساعت ۱۲ فرایند زایمانم تموم شده بود ، طبیعی بودم و بسیار راضی ، پرسنل بیمارستان و دکتر هم خیلی خوب بودن 

هر دور اینا بستگی به شرایط بیمارستان ،رفتار کارکنان ودکتر،آستانه تحمل درد وشرایط بدنی خودت داره

برحسب تجربه دیگران نمیشه حتمی گفت کدوم راحتر وبهتره

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
زایمان اولم طبیعی بود از سزارین خیلی می ترسیدم ۸ ساعت درد کشیدم بچم دنیا اومد همین ک سر خرد بیرون کل ...

منم طبیعی بودم و بعد زایمان خیلی سرحال بودم انگار نه انگار که تازه زایمان کردم

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من به شدت از زایمان طبیعی میترسیدم گفتم سزارین اختیاری میکنم مادر شوهر بابت پولش پوکیده بود که اگر بخوام تعریف کنم قصه حسین کرد میشه همش با بچم تو شکمم حرف میزدم ازش خواهش میکردم طبیعی نیاد خدا شاهده بیمارستان تامین اجتماعی بهترین دکتر بدون هیچ دردی کاملا رایگان به طور معجزه اسایی سزارین شدم خیلی هم راحت بودم 

زایمان اولم طبیعی بود از سزارین خیلی می ترسیدم ۸ ساعت درد کشیدم بچم دنیا اومد همین ک سر خرد بیرون کل ...

انشالله دعا کن برام خیلی شرایطم سخته از طبیعی میترسم برای سزارین اختیاری هم ۳۵ تمن میگیرن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40