2777
2789
طفلی دختر دایی منم هیچی نداره خونه نداره ماشین نداره تازه شوهرش هم ورشکست شده کلی چک برگشتی داره چون ...

باهاش کارمیکردن یعنی 

خداازشون نگذره.    ممکن ی دست فروش. ی بی خانمان کارت خوان داشته باشه اخه این شد دلیل😣چقدر بی عدالتی. اخه ،،خانواده من.  انقدر ب اون یارانه  کوفتی نیاز دارن ک خدامیدونه

خودم ب جهنم😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس خیلی بدبخت نیستیم😅

والا کاش منو بزنن یک لاقل یارانمونو قطع نمیکنن تو این مملکت خر تو خر

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ما بخدا ن خونه داریم ن حقوق زیاد دهک هفتیم ماهی ۳۰۰ میدن بهمون ۴نفریم ک بخدا همونم میدم قسط وام 💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
باهاش کارمیکردن یعنی خداازشون نگذره. ممکن ی دست فروش. ی بی خانمان کارت خوان داشته باشه اخه این شد ...

برو تو یایت همین الان اعتراض کن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

باهاش کارمیکردن یعنی خداازشون نگذره. ممکن ی دست فروش. ی بی خانمان کارت خوان داشته باشه اخه این شد ...

شوهرش سنگ فروشی داره 

اما میگه الان چند ماهه حتی یک نفر هم مشتری نداشتن همه چکاش سر رسیده و هیچی هم نداره ک بفروشه چک هارو پر کنه

والا کاش منو بزنن یک لاقل یارانمونو قطع نمیکنن تو این مملکت خر تو خر

شوهرم میگفت بعد کمیته امداد و بهزیستی ماییم

منم افسرده شده بودم😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بخدا روی گنج خوابیدی.مگه میخواه با خودش ببره خدای نکرده

اگ قیافه شو ببینی بخدا میخای بهش کفاره بدی انقد ک بی سلیقه و بی کلاسه 

اصلا ب خودش نمیرسه فقط جمع میکنه ن مسافرت رفته نه کربلا و مکه هیچی فقط جمع کرده

با این وعض گرومی عوض زیاد کردن قطع میکنن واقعا اینا سنگ پا رو از رو بردن

کمکم از دهکای بالا شروع میکنن برای همه رو قطع میکنن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد