2777
2789
عنوان

زن و شوهرهایی که دعوا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 49 پست
ببین خواهر من خودتم دوستداریا😂😂🤣🤣 من اینجور وقتا شام برای شوهرم میکشم تا من نشینم نمیخوره طفلی ا ...

شوهر من آدم بشو نیس خیلی ببخشید خونوادش چوب تو کو،نش کنن این باز اولویتش اونان

سلام گلم خوبی 🥰چیری نمونده به زایمانت برای منم دعا کن این مدت بگذره زود دیگه خیلی سخت شده برام بارد ...

سلام مهربون خوبی عزیزم ممنونم سلامت باشی 

اره ب خدا میفهممت دیگه کند میگذره مگه میگذره 

آدم کم میاره هم میرسه ماه آخر😄 

انشاءالله به سلامتی و دل خوش میگذره برات به آسونی آب خوردن تموم بشه به دلخوشی بیاد😍😍😍 

منم استرس دارم اینروزا شبا خوابم نمیبره 

دعا کن آرامش داشته باشم نترسم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام مهربون خوبی عزیزم ممنونم سلامت باشی اره ب خدا میفهممت دیگه کند میگذره مگه میگذره آدم کم میاره ه ...

به خوبیت قشنگم 😘😘ممنونم گلم 

آره ‌‌‌‌‌‌‌ والا اصلا زمان کش اومده انگار 

الهی به سلامتی و دل خوش فارغ بشی گلم 😍😍 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم همین حرف می تونستی خیلی قشنگ تر بگی نباید توهین کنی نباید بحث به حاشیه بکشی فقط در مورد همون م ...

خب منم حرفم همینه من به شوهرم میگم تو برو ولی با من کاری نداشته باش اما منو بزور می‌بره خونشون،مثلا با جاریم‌ خوب نیستیم اما منو بزور می‌بره خونشون،میگه نه تو دوست داری قطع رابطه کنی،خب بیشعور خونوادت به من توهین کردن معذرت خواهی هم نکردن بعد من خوش و بش بیام که چی،الانم بزور میرم خونشون ولی اصلا محل نمی‌دن نه من با اونا حرف میزنم نه اونا با من،ولی این حالیش نیس نفهمه

به خوبیت قشنگم 😘😘ممنونم گلم آره ‌‌‌‌‌‌‌ والا اصلا زمان کش اومده انگار الهی به سلامتی و دل خوش فارغ ...

مرسیییی عزیزم 😍😍😍 زنده باشی 

همچنین شما گل پسرتو بغل کنی 

دوتاشونو داماد کنی در آینده خوشبخت بشن و عاقبت بخیر 

نگران نباش میگذره زود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو زندگیت نیستم عزیزم ولی خب دنبال اولویت و این چیزا نباش خودتو داغون میکنی

میدونی شوهر من دوست داره همه رو تو زندگی از خودش راضی نگه داره به هر قیمتی جز زنش

مرسیییی عزیزم 😍😍😍 زنده باشی همچنین شما گل پسرتو بغل کنی دوتاشونو داماد کنی در آینده خوشبخت بشن و ...

قربونت گلم 😘مرسی از دعای قشنگت 

الهی گل دخترت و گل پسرت در پناه خدا باشن همیشه و از بلا به دور 

الهی آمین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت گلم 😘مرسی از دعای قشنگت الهی گل دخترت و گل پسرت در پناه خدا باشن همیشه و از بلا به دور الهی ...

انشاءالله عزیزم ممنونم از محبت و لطفت 

انشاءالله همچنین بچه های گل شما 

زیر سایه پدر مادر عاقبت بخیر بشن🙏🏻🙏🏻💗💗💗🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونی شوهر من دوست داره همه رو تو زندگی از خودش راضی نگه داره به هر قیمتی جز زنش

قربونت همه این قبیل مشکلاتو دارن ولی چاره نیست باید یکم کوتاه بیای شما وگرنه  هرروز باید دعوا کنی اعصابتو خورد کنی

انشاءالله عزیزم ممنونم از محبت و لطفت انشاءالله همچنین بچه های گل شما زیر سایه پدر مادر عاقبت بخیر ب ...

مرسی قشنگم 😘😘همچنین 

خوشحال شدم باهات حرف زدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه جریان از این قرارها من دو ماه سر خواهر ایشون قهر کردم موندم خونه بابام،بعد دو ماه به اصرار برادر ...

هیچ وقت زندگی ات به خاطر یه خواهرشوهر عنتر خراب نکن 

هر کاری کرد تو هم جوابش بده ولی سفت هم بشین سر زندگیت 

هر جا بری همین آدم ها دور و اطرافت هستند باید یاد بگیری کنارشون با کمترین آسیب زندگی کنی 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خب منم حرفم همینه من به شوهرم میگم تو برو ولی با من کاری نداشته باش اما منو بزور می‌بره خونشون،مثلا ...

خوب به زور ببره. یه سلام کن و عادی یه گوشه بشین و حرف های عادی  قرار نیست برید همدیگه رو بغل کنید یا برای هم میوه پوست بکنید و بگو و بخند راه بیاندازید  گوشی هم دنبالت ببر خودت اونجا سرگرم کن 

من این مواقع که مجبورم برای خودم جایزه می زارم می گم اگه این مهمونی رفتم و تحمل کردم فردا می رم فلان کیف یا فلان روسری برای خودم می خرم در طول مهمونی هم به جایزه ام فکر می کنم 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!