2777
2789
عزیزم میشه اینو جواب بدی🥲❤حس پیمان به کمند ؟کی وارد رابطه میشن؟چجوریه رابطشون

پیمان حسی نداره کمند اما خیلی خودش رو درگیر کرده 

اما به نظرم این دو نفر خیلی به هم دیگه میان

و رابطه خوبی هم باهم دارند

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وارد رابطه میشن یعنی؟🥺

آره 

شاید اوایل پیمان حسی نداشته باشه ولی بعدا خیلی خوب میشه 

من واقعا حس خوبی گرفتم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
آره شاید اوایل پیمان حسی نداشته باشه ولی بعدا خیلی خوب میشه من واقعا حس خوبی گرفتم

زمانشم میتونی بگی؟

وای اجی دور سرت بگردم عزیزم برات ۱۰ تا حمد خوندم خیلییی خوشحالم کردی خدا خودش جبران کنه برات 🥺میدونی خیلییییی دوسش دارم بخدا اجی انقد پیامبرا شهیدا امامارو واسطه کردم دو ماهه کار هر روزمه شبو روزم یکی شده اخرین امیدمه🥺💕

زمانشم میتونی بگی؟وای اجی دور سرت بگردم عزیزم برات ۱۰ تا حمد خوندم خیلییی خوشحالم کردی خدا خودش جبرا ...

فدای دل مهربونت بشم 

ایشالا که خیییلی زود به هم برسید 

کمتر از 5 ماه 

پیمان حسی نداره کمند اما خیلی خودش رو درگیر کرده اما به نظرم این دو نفر خیلی به هم دیگه میانو رابطه ...

ماه تولدم؟ چرا اون استوری عاشقونه رو گزاشت یعنی واقعا با کسیه💔؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !