2777
2789
شامپو سریتا بعدم شامپو پرژک رزماریمن سریتا یبار استفاده کردمبعد رفتم سراغ پرژک.موهای ریز دراومده‌ولی ...

امتحان میکنم عزیزم . اگر بتونی تاپیک مادر های دوستای دخترگ گزارش بزنی ازت ی دنیا ممنون میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیه اسم دارو فیل تر شک ن ندارم

دارو که نیس تخم کتان و رزماری و نخود بریز تو شیشه یکم آب بریز سرش بزار تو قابلمه ای که آب کردی بزار نیم ساعت بجوشن از صافی ردکن اسپری کن کف سرت برو حمام آب بگیر 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
سلام خودت جواب گرفتی از این فرمول رسما دارم کچل میشم☹️☹️☹️

دروغ چرا هنوز امتحان نکردم ولی هرکس امتحان کرده بار اول جواب گرفته اگه میخوای پیجشا بدم خودت برو ببین

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

گزارش زدم عزیزم

هرکار میکنی روغن هیچ چیزی فعلا به موهات نزن چون تو فاز ریزش هستن و بدتر ریشه ی موهات ضعیف تر میشه اول برو دکتر چکاپ شو ببین هورمونیه کمبود ویتامین و اهنه چیه

اگه هورمونی باشه یکم سخت تر میتونی درمان کنی فقط با اصلاح سبک زندگیت و ورزش مداوم میتونی ریزش و کنترل کنی اگه هورمونی یا حتی اگه ارثی باشه 

دیگه اگه کمبود ویتامین و اهن باشه سریع تر درمان میشی با دارو خوردن

الان فقط چکاپ 

بعد از اینکه ریزش کنترل شد و مو ضخیم تر شد میتونی روغن نارگیل به ریشه ی موهات بزنی محشره فقط و فقط نارگیل بقیه روغنا ریسکی و حساسیت زا هستن 

به هیچ عنوان رزماری و این جور چیزا نزن و خود درمانی نکن فقط برو دکتر فعلا