2777
2789
عنوان

تو آشپز خونه میرم گاز رو ببینم حالم بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره مال منم فک کنم میشه فقط جلوش که باز میشه شیشه هست بقیه فلزی هستباشه ممنون رفتم درش بیارم

فقط مواظب باش نشکنه 

منم اولش احتیاط نکردم شیشه اش شکست

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اگه حوصله تمیز کردن نداری روش از اون ورق های آلمینیومی بزن هفته ای یکبار عوضش کن.من چون کارمندم بعد غذا سرسری یه دستمال میکشم رو ورق آلمینیومی آخر هفته اگرم تمیز باشه دو هفته یکبار عوضش میکنم.

وقتایی که خیلی کثیف میشه اول اب جوش میریزم روش بعد یک اسپری اتک روش میزنم و بعد ۲۰ دقیقه تمیز میکنم

نمیدونم این چه مرضیه ولی هرچی خیلی کثیف باشه خوشم میاد تو خونه وقتایی که ظرفا زیاده یا یگ چیزی خیلی کثیفه به مامانم اصرار میکنم من تمیزش کنم 😑😂😂

👊
داشتم با لبخند میخوندم رسیدم به ۱۷-۱۸روز خندم ماسید🙁

عزیزم نخوندی پیام ها رو زیاد. آشپزی نکردم 

فقط شوهرم گاهی آشپزی نیمه ونصفه مثل تخم مرغ اینا درست کرده خودم مریض بودم 

الان میرم تمیزش می کنم 

دیگه باید بیشتر حواسم باشه بهش

معجزه شکر گزاری...

عزیزم نخوندی پیام ها رو زیاد. آشپزی نکردم فقط شوهرم گاهی آشپزی نیمه ونصفه مثل تخم مرغ اینا درست کرده ...

بعدش خوندم خب به همسرت بگو یه دستمال سر سری بکشه نیاز نباشه شما تمیز کنی 

راستی واسه چهارتا دونه تخم مرغم اونقدرام کثیف نشده گلم بنظرم یذره مایع بریز رو اسکاچ بعد قشنگ بکش بعدشم با دستمال پاک کن 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.