2777
2789
عنوان

تو آشپز خونه میرم گاز رو ببینم حالم بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی در کل طبق تجربه بیست ساله من هیچی ب اندازه پودر رخشا اجاق رو تمیزنمیکنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

هرموقع ظرف نهار وشام بشورم گاز رو هم دستمال میکشم

چودن ها رو هم اگه  چرب بشه همونجا مایع ظرفشویی میزنم تو سینک  میشورم، ماهی یکبار هم تو سرکه وجوش شیرین میذارم چند ساعت  خیس بخوره تمیز میکنم 

بعد هربار غذا درست کردن دستمال نمدار میکشم

هفته ی ی بارم ک مثلا یکی دو روز تمیز نکردم اساسی با نانو تمیز میکنم چدن هاشو میشورم

چجوری تحمل میکنی من میمیرم

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

۱۸ روز گاز رو تمیز نکردی؟

اونو دیگه باید بندازی دور🤢😂

اگه رومیزی نیست بکش وسط آشپزخونه با آب داغ و پودر لباسشویی و سیم بیوفته به جونش

همه جاشو باز کن بشور. اگرم که رومیزی هست اول چدن ها و سرشعله هاشو با آب‌جوش و جرمگیری چیزی خیس کن

بعدم بیوفت به جونش برقش بنداز

هیچ وقت یاد ندارم گازم کثیف باشه همیشه تمیزه و انگار هیچ آشپزی رو این گاز نشده

چون همیشه با شعله پایین آشپزی میکنم.

و سرخ کردنی باشه اطراف دستمال پهن میکنم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عزیزم من هربار بعد آشپزی تمیز میکنم،گاهی اوقات درحین آشپزی ،اصلا نمیتونم گاز رو کثیف ببینم،اگه هر بار بعد آشپزی تمیز کنی خیلی بنظرم راحت تری تا اونطوری جرم بگیره

بعدشم بنظرم ورق آلومینیومی ها هستن نمیدونم دیدی یا نه،بکش رو گازت ،دیگه با خیال راحت آشپزی کن بعد یه ماه درش بیار و بنداز دور دوباره بذار،دیگه گازتم اون زیر همیشه تمیز میمونه مامانم همیشه اینکارو میکنه

قیمتی هم نداره

اگرغذام سرخ کردنی باشه همون لحظه اگرنباشه هرروزشب یاصبح دستمال میکشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖